[/b]
Играчи што даваат голови од половина терен?Да,да,и јас не би ги пуштил!![]()
Хахаха дадел еден гол од 30 метра и он самио незнаа ка гоо дадел и го направиите играч хахаха:uvo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[/b]
Kreten eden, koga neznaes zasto go mrzime ne mi mrci muda tuka![/b]
Kreten eden, koga neznaes zasto go mrzime ne mi mrci muda tuka!
Хахаха дадел еден гол од 30 метра и он самио незнаа ка гоо дадел и го направиите играч хахаха:uvo:
Резултатот за тебе добар, за мене не. И нее еден кикс годинава.
Алмунија е виновен само за вториот гол. За останатите средниот ред и одбраната.шо е ова бе луге,шо е ова шо ни се дешава ,кој проклет кур го ебе Алмуниа вака шо се однесува...до кога вака бе...остајте ги намира Клиши и компанија ,шо се виновни тие...АЛМУНИА,АЛМУНИА типов е невероватен ,кои чавки ги бркаше...на десет метри се брани голот бее тикво една...каква неорганизираност ццц ,незнам ,страшна работа ...да не се знаело предност да се зачува бе ееееејјјј,до кај ке иде ова стварно се прашувам :kesa:
Алмунија е виновен само за вториот гол. За останатите средниот ред и одбраната.
Пресвртот на улогите започна по сопнувањето на Клиши. :kesa:![]()
Кога топката се наоѓа на 40-ина метри од голот правилно е голманот да е излезен на пеналтикот. Средниот ред и одбраната несмееше да му дозволи на гнидата Бентли да шутира. Како и да е се губи тимски и се победува тимски.kako e dopustlivo be prijatele da se da se stoi na 10 metri od golot koga protivnikot e na 30-ina m vo nasa polovina,kakov e toj golman...ne velam deka samo toj e vinoven,ama da primas golovi kako na PS .....![]()
ако е бентли добар играч незнам кој е лош....дал еден гол од 30 метри и звезда е одма нели....[/b]
kоја црна ланска сезона бе....колку гола постигна лани...сто направи...освен неколку асистенции...Не е само за тоа,сети се на неговата ланска сезона,а сега се враќа во форма,па ќе биде уште подобар.:smir: