Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Oпасен играч треба да се стави во прв состав да се види како ке игра со останатите

ke gi gazime everton!!! :vozbud: edvaj cekam da gi gledam nasive posle 2 ned yeeeeeee:vozbud::vozbud::vozbud:

Конечно форум а? :vozbud:

Со фенер Бендтнер и Џуру се враќаат, нема да настапат Галас, Сања, и најверојатно Туре. Изгледа пак ке настапат Сонг и Силвестер.

Поздрав.

Конечно форум а? :vozbud:

Со фенер Бендтнер и Џуру се враќаат, нема да настапат Галас, Сања, и најверојатно Туре. Изгледа пак ке настапат Сонг и Силвестер.

Поздрав.
Одбраната е тенка, а гостувањето кај Фенербахче ќе биде прилично тешко па така не смее да се дозволи ниту еден кикс во одбраната. Најверојетно Венгер таму би ги поставил Ебуе, Сонг, Силвестер и Клиши.
Овој состав на одбраната досега не играл многу заедно па затоа е важно добро да биде подготвен целиот тим иако времето е кратко за тоа. :helou:

PS: Тотенхем во Чемпионшип. :pos2:

Одбраната е тенка, а гостувањето кај Фенербахче ќе биде прилично тешко па така не смее да се дозволи ниту еден кикс во одбраната. Најверојетно Венгер таму би ги поставил Ебуе, Сонг, Силвестер и Клиши.
Овој состав на одбраната досега не играл многу заедно па затоа е важно добро да биде подготвен целиот тим иако времето е кратко за тоа. :helou:

PS: Тотенхем во Чемпионшип. :pos2:
Не бе, Лига на Шампиони ке идат. :pos2:

Одличнен натпревар со Евертон кој ни е вечен панциент :vozbud: одлична игра на сите играчи а особено на Насри и Волкот :wink:

Еве ме и мене после некое време да пишам нешто.
Одлична игра со евертон кој ни се стални пациенти како што вика зеус стално кец у два два у кец им правиме...:vozbud:
со фенер не се секирајте многу за играчите сите што ке истрчаат ке го дадат максимумот за добар резултат..ке биде тешко поради пеколната атмосвера од публиката но фенер е во голема криза во домасното првенство што мозе да ни биде олеснителна околност...
и да евреите се на последното место на табелата... :toe: сакам сега да пишат сите оние кои пред поцетокот на сезоната пишуваа дека тотенхем ке биде пред арсенал....сега се навракам на тие постови и си се смеам :pos2::pos2:

незнам Насри и Волкот посераа се играјку у 2-то полувреме најзаслужни за пресврто:vozbud::vozbud:

ајде аирлија,еве ме и мене на форумом пооооооооосле долго време...не по моја вина.Како и да е...топло-ладно со тимов али ке се вратиме во колосек,насри :zver: во саботата...одиме на победа против фенер(от) утре ....:smir:

Кои играчи и да настапат во лш пошто има неколку повредени очекувам дека ќе покажат одлична игра и ќе се наметнат кај Венгер за да смета и на нив повеќе за во прв состав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom