Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Треба да му се дозволи да изигра некој натпревар во целост во Премиер лигата па да видиме од што е направен. :zver:
Можеби на местото на Денилсон.
Пожив е во играта од денилсон.(Земи пример клипов, гол и асистенциа)
Али пак има само 18 години... :):helou:

Пожив е во играта од денилсон.(Земи пример клипов, гол и асистенциа)
Али пак има само 18 години... :):helou:
Млад е, но сепак треба да добива поголема минутажа а со тоа ќе добие и искуство. :helou:

Млад е, но сепак треба да добива поголема минутажа а со тоа ќе добие и искуство. :helou:
Рано е. :) Има време за него... ако сакаме нешто „повеќе“ од минатата сезона, ке треба да бидеме посконцентрирани на поискусните играчи(А не со Сонг и компанија) :helou:

Ни еден збор нема вистина во ова...ова ти е пример за жута штампа...бивши играч на Челзи...и ај сега,ке правиме приказна.:tapp:
Ако дава изјава,ке каже дека Челзи треба да биде како Арсенал..:pipi:

Ааа,извини што пишав,ти кога пишуаш кај нас добро е а?Ок ме снемува од тука..:tapp:

Ааа,извини што пишав,ти кога пишуаш кај нас добро е а?Ок ме снемува од тука..:tapp:
Што пишувам кај вас, освен ако прашам за некоја повреда или слично(иам некој играчи на фантази) ? Ова твоево е сосема друго..

А,што е лошо толку што кажал Галас..оди провери колку мислења имаш кај нас оставено....готово веќе не постирам овде!

А,што е лошо толку што кажал Галас..оди провери колку мислења имаш кај нас оставено....готово веќе не постирам овде!
Последна порака. Оди ти да видиш колку мислења имам кај вас и убаво да си провериш и да се увериш дека вакво нешто немам постирано, туку имам прашувано информации кој ми биле потребни...

Оваква информација(глупост) ке си ја постираш во Фан Клубот Челзи, а не тука во Арсенал. Ти тука си дошол да ми кажуваш „демек“ со изјавата Челзи е подобар од Арсенал.. и „демек“ арсенал треба да учи од Челзи, убаво ти кажа Логикс ваква инфромација на Галас би била само обратна :helou:

Поздрав, и не враќај на поракава.

Hahahahha galas zver.Da vo pravo si zatoa dojde da igra za nas poso znae kaj e najdobro taka da ako pustaj te gi vie nakaj nas zverovite pa posle zborete kolku sakate

Pozzz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom