Леле Ramsey звер! погледнете сами..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба да му се дозволи да изигра некој натпревар во целост во Премиер лигата па да видиме од што е направен.Леле Ramsey звер! погледнете сами..
Пожив е во играта од денилсон.(Земи пример клипов, гол и асистенциа)Треба да му се дозволи да изигра некој натпревар во целост во Премиер лигата па да видиме од што е направен.
Можеби на местото на Денилсон.
Млад е, но сепак треба да добива поголема минутажа а со тоа ќе добие и искуство. :helou:Пожив е во играта од денилсон.(Земи пример клипов, гол и асистенциа)
Али пак има само 18 години...:helou:
Рано е.Млад е, но сепак треба да добива поголема минутажа а со тоа ќе добие и искуство. :helou:
Ни еден збор нема вистина во ова...ова ти е пример за жута штампа...бивши играч на Челзи...и ај сега,ке правиме приказна.
Ај сеа и ти не замарај. Ако толку си радосен на оваа изјава, стај ја во Фан Клуб Челзи, тука не си потребен.:helou:
Што пишувам кај вас, освен ако прашам за некоја повреда или слично(иам некој играчи на фантази) ? Ова твоево е сосема друго..Ааа,извини што пишав,ти кога пишуаш кај нас добро е а?Ок ме снемува од тука..![]()
Последна порака. Оди ти да видиш колку мислења имам кај вас и убаво да си провериш и да се увериш дека вакво нешто немам постирано, туку имам прашувано информации кој ми биле потребни...А,што е лошо толку што кажал Галас..оди провери колку мислења имаш кај нас оставено....готово веќе не постирам овде!