Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
аууу тенка ни е одбраната овојпат,цела стандардна линија-аут...ке мора нешо да се искомбинира...иначе капитен Алмуниа ,нов предизвик за него...:smir:

0-1?0/1-2? Доволно е нели?
Насри би требало да е на клупа бидејќи имаше мала повреда....Диаби на негово место.Ах,ах,ах тие повреди....но сепак ке победиме,нели?:pipi:
Алмунија капитен...хмм,јас би го ставил РвП...но Професорот знае најдобро:pipi:

0-1?0/1-2? Доволно е нели?
Насри би требало да е на клупа бидејќи имаше мала повреда....Диаби на негово место.Ах,ах,ах тие повреди....но сепак ке победиме,нели?:pipi:
Алмунија капитен...хмм,јас би го ставил РвП...но Професорот знае најдобро:pipi:
Алмунија ги има потребните години и досега на некои натпревари ја има носено капитенската лента.

Според изјавата на Венгер натпреварот против Фенербахче Арсенал ќе го започне со истиот состав во одбраната како оној што го заврши натпреварот против Евертон. :helou:

Тежок меч. Након тоа, ке играме и со Резервна одбрана.

Тоест Клиши и Силвестер, а Ебуе и Сонг ке мораат принудно во одбраната.

Според мене денеска составот вака..

Алмуниа(C)

Ебуе-Сонг-Силвестер-Клиши

Волкот-Фабрегас-Денилсон-Насри

-----------РвП----------

---------Адебајор-------

Мислам дека формацијата на овој меч ке ја изведе на 4-5-1.

Поздрав.

Тежок меч. Након тоа, ке играме и со Резервна одбрана.

Тоест Клиши и Силвестер, а Ебуе и Сонг ке мораат принудно во одбраната.

Според мене денеска составот вака..

Алмуниа(C)

Ебуе-Сонг-Силвестер-Клиши

Волкот-Фабрегас-Денилсон-Насри

-----------РвП----------

---------Адебајор-------

Мислам дека формацијата на овој меч ке ја изведе на 4-5-1.

Поздрав.
Диаби најверојатно ќе го започне натпреварот, а Насри ќе биде на клупата поради малата поведа на коленото. Како и да е за триесетина минути ќе се разреши и таа дилема.

ајде со срека вечерва,мој тип 0-2 ,топовите се спремни некого да уништат вечерва...
се читаме после натпревар...одам на раат да изурлам на некое "помирно" местенце :vozbud:

Според мене во одбраната треба да игра Џуру,наместо Сонг.Не дека е подобар,туку дека Сонг е многу форсиран на последниве натпревари.Игра на секакви позиции и тешко дека ќе одговори на задачите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom