Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
оти да не , нека дојде - долга е сезоната - трба клупа :pos2:

шпекулација - чиста ко солза - аршавин нека си пуца во зенит , шо ке му арсенал - шо ке ни е тој ?

позЗ

фала на поддршка

позз

никој не ни треба супер сме вака како шо сме во венгер веруваме

оти да не , нека дојде - долга е сезоната - трба клупа :pos2:

шпекулација - чиста ко солза - аршавин нека си пуца во зенит , шо ке му арсенал - шо ке ни е тој ?

позЗ

Тој е :zver: ама имамо мие мн ѕвероој кој играаат подобро од него , затоа те подршуем нека пуца у зенит !!!

abe begaj kakov arshavin ako dojdi kaj nas ce ne predaj ,dogovoren e so Roman Abramovich .... :nesum: GUNNERS forever

abe begaj kakov arshavin ako dojdi kaj nas ce ne predaj ,dogovoren e so Roman Abramovich .... :nesum: GUNNERS forever

Поарно да не доаѓа , дека ако даде гол Абрамомич ќе му забрани да се врати у Русија .
:pos2::pos2::pos2:

[zEUs];1582034 напиша:
Поарно да не доаѓа , дека ако даде гол Абрамомич ќе му забрани да се врати у Русија .
:pos2::pos2::pos2:

epa toa ti vikam hehehe... ne ne ,da mu ja zaebime karierata na andrejko ,da ne se vrati vo mother russia posle to?! ...toa ne nikako
GUNNERS forever

Аршавин ако дојде кај вас ќе бидете многу појаки,+ тој ќе биде замена за Хлеб,и тоа многу достојна!

Аршавин ако дојде кај вас ќе бидете многу појаки,+ тој ќе биде замена за Хлеб,и тоа многу достојна!

Имаме достојан замена за Хлеб а тоа е Волкот кој е :zver: , брз , знае да даде топка во право време а и добар дриблер !!!

[zEUs];1582070 напиша:
Имаме достојан замена за Хлеб а тоа е Волкот кој е :zver: , брз , знае да даде топка во право време а и добар дриблер !!!
Одлична замена за Хлеб мислам дека е Насри.Игра слична позиција и неговата игра многу ме потсеќа на Хлеб.Инаку треба да купиме некој од дефанзивната средина.Тој дел од тимот е најслаб.

Честито си го купивте Микаел Силвестре од Манчестер!:helou:

На здравје! Со среќа нека му е.

Attachments

• Silvestre - Arsenal.jpg
    Silvestre - Arsenal.jpg
    60,1 KB · Прегледи: 15
Аман бе, од толку клубови во светот, тој кај ривалите отишол.
Со среќа нека му е.

Леле не ми се верува.Силвестре да игра во Арсенал,не знам што му е на Венгер штом го купил него.Одбраната е доволно силна,немаме многу повредени дефанзивци.Можеби сакал да го ослаби Манчестер,ама Силвестре не играше некоја важна улога.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom