Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас во Арсенал би сакал да го видам Јаја Туре или пак Аквилани.Според мене тоа се многу вредни фудбалери кои би се вклопиле во ПЛ и кои можат да го заменат Фламини,дури и да играат подобро од него.Аквилани е само сон,но Јаја Туре има шанси да биде купен со оглед дека брат му игра во Арсенал.
СЕ СЛОЖУВАМ СО ТЕБЕ ЗА ЈАЈА МИСЛАМ ДЕКА ОДЛИЧНО БИ СЕ ВКЛОПИЛ ВО АРСЕНАЛ И ДЕКА Е ЗА КЛАСА ПОДОБАР ОД ФЛАМИНИ НО ПРОФЕСОРОТ КАКО ЌЕ КАЖЕ ТАКА:toe:

СЕ СЛОЖУВАМ СО ТЕБЕ ЗА ЈАЈА МИСЛАМ ДЕКА ОДЛИЧНО БИ СЕ ВКЛОПИЛ ВО АРСЕНАЛ И ДЕКА Е ЗА КЛАСА ПОДОБАР ОД ФЛАМИНИ НО ПРОФЕСОРОТ КАКО ЌЕ КАЖЕ ТАКА:toe:
Нема да го даде Барса по се изгледа.На крајот на сезоната му рекоа на Туре да си бара нов тим,но потоа се предомислија и би требало да го задржат доколку Арсенал не понуди некоја добра понуда.

а на Ремзи која му е вообичаената позиција?

јас мислам дека привремено тој би можел таму да игра

[zEUs];1583415 напиша:
Вака збориш дека си фан на јуве и дека таму не дојде па ти е криво
Преку ташаков ако не дојде у Јуве, и без него имаме квалитетна средина, не треси глупости... извините за Оф топиков.

рамзи - полунапаѓач , напагач - со офанзивни задачи , силвестер - аххахахах - и јас не верував во ова мислев дека е глупост на денот , ама ... ајде да го видеме !

за дефазивен халф : алонсо би бил одлична опција - сонг , џуру ( ако се секавате неколку меча го заменуваше гилберто ) коло .... или мојот кана ( од марсеј )

позЗ

а на Ремзи која му е вообичаената позиција?

јас мислам дека привремено тој би можел таму да игра
Централна средина,нешто како Фабрегас.Не е таа позиција за Ремзи.

:nesvest:Што е со честиткиве?!Како некое големо засилување да сме зеле.:pos2:

Ја искрено не сакам да дојде , ама подобро кој ќе размислим не е лошо засилуење мн е добар играчот знае да се гура има баланс добра ко ступ е и знае да изигра на лева бековска позиција а исто така и во средината , но нема да добива мн шански во премиер лигата повеќе во куповите и сл.

Нека ви е со среќа новото засилување Силвестре!!:salut:

Нека ви е со среќа новото засилување Силвестре!!:salut:

благодарам - да ви се враќаат од л'пул и милан :pos2: -
јас мислам дека конечно професорот прави преседани во својата кариера ко кормилар - ангажира "старци" кои знаат добро да си ја завршат работата -
конкретно силвестер - може да игра и во средината , а сезоната е долга долга - купови , ЛШ , ЕПЛ .... така сигурно микаел не избра за да грее клупа - можеше сандерленд ( со бивш колега ) сити , бордо .... а зосто Арсенал ? можеби оти бил фан а незнаел :pos2:

позЗ

Јас мислам дека Венгер го купи Силвестре за да ги открие некои од тајните на Фергусон,мислам на тактичките замисли.Би можело да помогне во дуелите со Манчестер.Нешто слично направија Барса кога го купија Гудјонсен и потоа го искоритија за дуелот со Челзи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom