Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
[zEUs];1581343 напиша:
И тоа како до 14 титула ама со ниедна изгубена како што имавме една година не се сеѓавам која беше ако може некој да ме потсети кога завршивме со 12 нерешени и 26 победи (изгледа беше 98/99) .

sezona 2003/04 38 natprevari bez poraz (26-12-0) i uste 11 natprevari slednata sezona, znaci FENOMENALNI 49 nat bez poraz se do togas koga davajgazo Mike Riley(na nat. protiv man) ne dosudi NEPOSTOECKI penal vrz Rooney za 1-0 i potoa Van Nistelroy za 2-0 ....Toa bea zvezdeni momenti za Arsenal se nadevam ke se povtorat.........GUNNERS forever

sezona 2003/04 38 natprevari bez poraz (26-12-0) i uste 11 natprevari slednata sezona, znaci FENOMENALNI 49 nat bez poraz se do togas koga davajgazo Mike Riley(na nat. protiv man) ne dosudi NEPOSTOECKI penal vrz Rooney za 1-0 i potoa Van Nistelroy za 2-0 ....Toa bea zvezdeni momenti za Arsenal se nadevam ke se povtorat.........GUNNERS forever

Ќе ја повториме таа сезона , и памтим за 49 натпревари без пораз и непослтоечкиот прекршок што ко направи Кенбел над Руни ( ми се враќа сеа сликата и се нервирам , но шо да се нервирам оваа сезона ќе им кажеме )

абе каков силвестре очи да не му гледам

ова е само шпекулација
колку логички ви изгледа да дојде???

30 год.од ман.утд. и лев бек

го имаме Клиши

ова е само шпекулација

го имаме Клиши
ама французин е сонародник на венгер :toe:

ова е само шпекулација

го имаме Клиши

nema sansi kaj kupuval venger postari od 25 a i gi imame clishy i plus tuka e i traore na taa pozisija a i ona malono kako se vikase gibs
taka da nema sansa

nema sansi kaj kupuval venger postari od 25 a i gi imame clishy i plus tuka e i traore na taa pozisija a i ona malono kako se vikase gibs
taka da nema sansa

потполно се согласвам со тебе Оли

а ’’малото’’ Гибс ке биде ѕверка кога ќе ’’порасне’’

брат зевс дај не дави со овие 24 футбал само нешто шпекулираат
нели сваќаш дека немаат што па трупаат без врска

брат зевс дај не дави со овие 24 футбал само нешто шпекулираат
нели сваќаш дека немаат што па трупаат без врска

Мора и тоа некој да работа да шпекулира а ја ве известуем ме палќаа неделно !!!:pos2:

кога нешто ке биде официјално ке биде објавено на страната на Арсенал:nesum:

оти да не , нека дојде - долга е сезоната - трба клупа :pos2:

шпекулација - чиста ко солза - аршавин нека си пуца во зенит , шо ке му арсенал - шо ке ни е тој ?

позЗ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom