Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
uste od sega mi mirisa na ubavo vikendov... dobro e da se nadevame... a super da pobedime... aj so sreka na site :***

Поздрав Ганери......абе...зашто се разочарувате....па 3 бода е разликата...не е 5/6/7/8...па Ѓаволите кога имаа 5 бода помалце викаа не ја зимаме титулата???Убеден сум дека оваа сезона ке го освоиме првенството...Причина:Ке победиме во натпреватите со големите екипи....така и ке им докажаме дека сме најдобри...Најдобрите се покажуваат во најтешко....За последите 4 нерешени натпревари....игра феноменала...реализација никаква...но СИГУРНО нема да си го дозволиме тој лукуз да промашуваме толку шанси со дерби натпреватите:)...
Овој викенд...ке биде добар за нас...
Челзи-Арсенал 0/1-2/3:)....последите 2 сезони...секогаш се вадеа....оваа нема да биде така..и конечно мора некој да ги победи на домашен терен..од дамна тоа не се десило:)...Ман УСА*-Ливерпул 1-1/2.....Ливерпул играт одлично....сигурно ке им вратат за поразот на Енфилд..кога имаа 100 пати подобра игра..и на крај го примија:)
Поздрав Ганерс каде и да сте
СТАНД УП ГАНЕРС!:)
пс:пак ке го избришеш постот???

Штом Арсенал немал завршница на претходните натпревари како очекуваш да биде пробиена одбраната на Челзи?Мислам дека нема да има многу голови и ќе се игра тешко.

Штом Арсенал немал завршница на претходните натпревари како очекуваш да биде пробиена одбраната на Челзи?Мислам дека нема да има многу голови и ќе се игра тешко.
Прво-На претходните натправари....имавме милиони шанси(значи била пробиена одбраната така)....немавме реализација..незнам што се случуваше на тие натправари..но изгледа мислеа..ајде ке има уште шанси...
Второ-Венгер ке ги мотивира на највисоко можно ниво...ке има дупло поголема концентрација од претходните натпревари.....па сигурно многу ке бидеме подобри во реализацијата
Трето-ВанПерси 3 натпревар што ке го игра.(од повредата)...сеа ке стапи тој на сцена..верувај ми..:)..ае позз:)

zdravo na site gledam deka sme optimisticki raspolozeni :)
ocekuvam prekrasen fudbal bez startovi ili penali da se vide ubava igra ... i jas veruvam vo momcite ...
pozZ

0-1 tepa Arsenal

Redno e nekoj da gi tepa na domasen,a Arsenal se pravoto nesto za toa

eehehe lud si be bsplayer

luge utre slusajte mi go zborot deka i germanija i anglija ke bidat site 2jki ke vidite staj te gi za 50 den ke iskoci dobra dobivka ehehhee!!!
arsenal tepa 0-2

taka e...

Mozebi pobeda protiv Chelsea ke bide najrealen ishod od celata situacija, no sepak mora da bideme realni. Chelsea igra dobro i mozebi najrealen ishod od ova derbi ke bide nereshen rezultat. Iako Chelsea nema poraz doma recisi 4 godini mozebi e vreme za prv pat. Lesna pobeda na Mancester Junajted iako nas ni odgovara pozitiven rezultat za Liverpool. So sreka na site Gunersi za ovoj ' Gren slam Sunday'.

Vash, Worca

Можеби за Арсенал не сум сигурен што ќе направи,ама Манчестер сигурно не тепа.

sigurno ke pobedime.... se nadevam utresniut den ke bide bez mnogu nervozi.... so sreka na site.... i da... ke pobedime ;)

после некое време и ја да се јавам да не речете забравил сум ве и да пишам нешто околу утакмицата утрешна(денешна)-у зависност кој кога го чита овај пост.
значи овака,нема да погодуваме формации и прва 11ка туку одеме малку од друга страна.Конечно после 4 кола нерешени резултати,фрустрациите мора да се големи кај сите вас, очекувам победа од причина шо мислам дека веќе морало у екипата се враќа пред овај голем натпревар! од друга страна па другата е исто така интересна утакмица кај шо очекувам ливерпул да дрма со ман утд од причина шо и двете екипи се у невидена форма а ман утд немат утнато утакмица веќе некое време :) е сега проблемо е тука шо ние треба да се вратеме у форма и тоа утре! ајде дечки...стегајте г'с за денеска(утре)

пс. очекувам РВП или Никлас да распалат на оваа утакмица :)

Grand slem-денес ексклузивно на А1.

Со победата на Манчестер денес,во моментов кога ја пишувам пораката изнесува 6 бода.Мора да се победи на Стемфорд Бриџ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom