Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ah neznaes kolku ja se nerviram im davame pokloni na mancester,oni ne zasluzuvaat titula godinava ednostavno so ovie bez veze nereseni im ja poklonuvame titulata tragicno...se nadevam na nesto mnogu dobro u narednive utakmici
Ние кога дававме поклони на почеток на сезона убаво ви беше а?
Е сега ќе го бериме кајмакот. Искуството+младоста на Манчестер>младоста+неискуството на Арсенал.
Јас уште од сега го знам епилогот, вие дали го знаете?

А зошто не заслужуваме титула, да не местиме натпревари:pos2:

Ние кога дававме поклони на почеток на сезона убаво ви беше а?
Е сега ќе го бериме кајмакот. Искуството+младоста на Манчестер>младоста+неискуството на Арсенал.
Јас уште од сега го знам епилогот, вие дали го знаете?

А зошто не заслужуваме титула, да не местиме натпревари:pos2:

ne be nikoj ne rece deka mestite natprevari samo vo dosegasniot tek na sezonata izigravne podobro i podolgo vreme bevne prvi na tabelata i od tie pricini nie poveke ja zasluzuvame titulata ama ke ja osoi toj sto na krajot ke ima poveke bodovi.a za epilogot seuste e rano zosto i vie ke kiksnete do krajot na sezonata sto mnogu lesno mozese da vi se sluci so derby zatoa ne brzaj so pretpostavkite koj ke bide sampion.ima uste vreme

ne be nikoj ne rece deka mestite natprevari samo vo dosegasniot tek na sezonata izigravne podobro i podolgo vreme bevne prvi na tabelata i od tie pricini nie poveke ja zasluzuvame titulata ama ke ja osoi toj sto na krajot ke ima poveke bodovi.a za epilogot seuste e rano zosto i vie ke kiksnete do krajot na sezonata sto mnogu lesno mozese da vi se sluci so derby zatoa ne brzaj so pretpostavkite koj ke bide sampion.ima uste vreme

znaes sto se nerviram cela sezona arsenal i man u ja vodat bitkata za prvoto mesto i na kraj celzi ce se zamesa vo trkata i vo opasnost se i 2-ta tima.

А бе сега не е важно кој игра поубав фудбал или кој е најдолго на чело на табелата. Сума се прави на крајот и кој има најмногу бодови тој е шампион. Манчестер ќе губи поени но ќе губите и вие!

znaes sto se nerviram cela sezona arsenal i man u ja vodat bitkata za prvoto mesto i na kraj celzi ce se zamesa vo trkata i vo opasnost se i 2-ta tima.

abe i jas to si vikam da ne ispadne dvajca se karaat tretiot koristi :smir:

А бе сега не е важно кој игра поубав фудбал или кој е најдолго на чело на табелата. Сума се прави на крајот и кој има најмногу бодови тој е шампион. Манчестер ќе губи поени но ќе губите и вие!

pa istoto de ti go rekov ke odluci toa koj ke izgubi poveke poeni a to ke go vidime na krajot

poklon zatoa sto pobedeni utakmici kade clichy napravil penal voedno i nepostoecki i red drugi takvi slucki kade sto sme bile daleku podobri od protivnikot a ne sme zemale 3 boda..

Арсенал многу повеќе ја заслужува титулата од Манчестер!Тоа го покажа во многу натпревари.Сепак не победува секогаш подобриот.

Sto pati bevme bolje od midlsbro, ali toa e ne pobeduva sekogas podobriot. Ako ne osvoime nie, sakam Celzi da ja podigne titulata. Samo mancester da ne osvoi:)

Abe nie najveke ja zasluzuvame, ama koga bi biral megu Celzi i mancester bi go odbral celzi

da zavisese od nas koj ke ja zeme, a koj ne.... arsenal do sega sekogas ke gi zemaa site tituli... ama ovaa godina ke ja zememe sigurno... ni manchester ni celzi ne ja zasluzuvaat poveke od nas...

oti bas sega e vistinskiot moment da se kaze koj e koj i koj "ke bide" sampion ... sega zdravo na site , kako ste ? :)
so boro , neznam vakvite timovi treba da gi slede posebna komisija . za timovi koi igraat anti fudbal , ama i toa e strategija .
ne se sekiram za titula ima sansi ograomni za golemite timovi / pozZ za site kade i da ste , pozZ !

Манчестеровци, кој следен ќе постира од темава ќе лета. Ај да видам.

Вчера Манчестер победи против Болтон и ни избега на 3 бода,а Челзи изигра нерешено со Тотнам 4-4 и им бегаме два бода.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom