F
fantomX
Гостин
anelka e u offside toa trebase da se ponisti,nema vise pasiven offiside, a za sudiite sto ne veruvate sto ne dadovte klipovi od ponisteniot gol na arsenal so middlesborugh koa igrac na middle ja vrati topkata i svirnaa offside kaj bevte togas da se bunite a?
da vi kazam za vakov tim na arsenal od mladi i talentirani fudbaleri i 3-to mesto i 1/4 finale vo LS i ne e taka mala rabota. a za tie sto se kurcite da znaete deka na wenger ke mu bide odobren fond na pari letovo od 80 milioni taka da od septevri ke se tresete koa arsenal ke igra so bilo koj od konkurentite za titulata. I da ne zaboravime Arsenal izgradi stadion taka da nemaa mng pari za trosenje poslednive godini,ama wenger dokaza deka so malce pari moze daleku da se stigne taka site treba respekt da dadete na arsenal
i nemoj da pisuvaat na temava fanovi na celzi deka timot vrska im nema, btw sevcenko vi e zakon eheheheh 50 000 000 evra za da ja gree klupata na rezervniot tim na celzi eheheheheheh
1. Анелка не влијаеше на играта, значи не мора да се свири офсајд. Јас ниеден натпревар на Арсенал немам гледано, па да ти кажувам кај му свирнале офсјад, каде не. Го гледам само Челзи, преку сателит.
2. Кој ќе биде засилување, Пјањич од Мец, некој 16 годишен братучед на Туре од Африка? Венгер само младинци купува. То е убо, ама само така не можи да се бори за титула. Треба и искусни играчи, но и подолга и поквалитетна клупа, долга е сезоната. Пример, Хлеб. Цела сезона се скапа од играње, и сега падна во формата. Исто и Адебајор. Ја го респектирам Арсенал, ама од вакви ко тебе, со нивните коментари напишани во афект, без врска, почнувам и да се гадам од Арсенал.
3. Ова е форум, и дури имам добар, конструктивен коментар за нешто, со факти и докази кај сакам ќе пишувам. Пет натпревари немате победа, два месеци. И најде да ми кажуваш кој нема врска?! То е факт, ДВА МЕСЕЦИ немате победа, а сакате титула?!
Го спомна Шевченко, кој нема врска со дуелот вчера, ам ај и за него малку... Парите се за џабе фрлени, уште еден факт. Кој колку се залага, колку е во форма, толку и ќе игра. Шева не игра, ама тука е ДРОГБА (да не го спомнувам, го сонувате од вчера, знам), Анелка, Калу, Џо Кол, односно тие се оние од кои што вчера изгубивте. Еве некој неутрален не ка прочита, ќе примети оти се шо си напишал нема врска со то вчера, туку е само начин да се оправдате од поразо.