Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе..со било,било во минатото...да гледаме сеа во иднината(со овој тим никој не ни е рамен!)...следна пречка ни е Астон Вила(одличен тим,во добра форма се,им гостуваме итн.)......Тежок натпревар ни претстои во Сабота...така да не треба да се потцени противникот...многу се непријатни овие.....аа уште потешко ке биде поради повредата на Фабергас(се уште не се знае колку ке отсуствува-Венгер изјави дека се надева и во сабота да се врати..но медицинскиот тим не мисли така-но во најлош случај 10 дена),на Хлеб и Клиши(се работи за ситни повреди-па има шанса да заиграат),како и тука е се уште повредениот РвП(повреда на коленото-уште малце и повторно ке заигра) а Фламини е фит..!

da vo odli4na forma se....
ama napadot im e neiskusen - ili poiskusna e nasata odbrana.
odsekogas igrame dobro na villa parck
ovoj natprevar e dosta povazen od onoj so sevilia
+ nasive napagaci treba konecno da si go opravtaat "renometo" :)
ocekuvam pobeda bar so 2 razlika - "optimisti4ki" :)

neznam ne mi izgledaat "tolku podgotveni" za posilen predizvik!!!!
opasni se od prekini so dolgi - visoki topki - igrata im se bazira i so presing - ama sigurno nema da mu igraat tolku "uvereno" na liderot
vo premier ... navistina sum optimist -

vo vrska vo timot sakam wenger da napravi mala korekcija - so ogled na "situacijata" -

rositski - kako kreator i benter kako starter :):pos2:
moja zelba :):vozbud:!

:salut:

Не бе, грешно си ме разбрал.
Иако сум за Челзи, повеќе би го симпатизирал Арсенал, отколку Барселона, и пишав така пошо знам дека ќе му се реванширате за финалето, оти мислам дека сте појаки од нив, а мислам дека и ти се сложуваш со ова:smir:

ok / fer e taka :)

:smir::smir: :) !

=-

za natprevarot so aston villa utre fabregas e definitivno "out" no zatoa hleb i clisi ima golemi sansi da igraat a se vraka i flamini no losa vest e deka RVP ke bide otsuten uste najmalku 2 do 3 nedeli.aston se mnogu nezgoden tim taka da mislam deka povredata na fabregas doaga vo mnogu los moment,no da bideme optimisti ida senadevame deka ke ostaneme neporazeni,ili uste podobro da pobedime

citam i se smeam: "ovie" vakvi ili onakvi - patem neznam kakvi "kleveti" aston villa bile dosta silni ne bile ama i4 za podcenuvanje ili n'castle dobri sto treba da zabelezat golema pobeda !!!!
:)
abe ajde vidi gi se "krstat" na "ovie - onie" :) :)
abe maheri :)
cudaci!!!!!!!!

Gazime..... trgnal vozo begajte od traka aaaaaaaaaa....
Koja aston vila 4ove4e 4 - 1 rezultat ej

Gazime..... trgnal vozo begajte od traka aaaaaaaaaa....
Koja aston vila 4ove4e 4 - 1 rezultat ej

Не ги потценувајте, оваа сезона се многу добри. Дома имат многу добар скор на победи па така тешко ке помине Арсенал таму.:wink:

Лука Тони интересен за Арсенал и Тотенхем Според англиските медиуми, Арсенал и Тотенхем се подготвени да испратат понуда за Италијанскиот напаѓач Лука Тони.

Тони кој само пред неколку месеци се пресели во Баерн Минхен, не може да се привикне на животниот стил во Германија. Иако прикажува одлични партии во дрсот на Баварците и има постигнато 9 погодока на 12 натпревари, неодамна самиот изјави дека сака да го напушти Баерн, но како можна нова дестинација ја посочи неговата родна Италија.
Но тоа не ги обезхрабува Арсенал и Тотенхем и според весникот Daily Mail, Арсен Венгер и Хуанде Рамос се спремни да испратат понуда до Баерн за услугите на Италијанскиот интернационалец.

Luka toni u arsenal xa xa eftini novinarski muabeti

Зошто новинарски муабети, се знаеше оти Тони нема да издржи многу во Германија.
Можам да ги замислам Тони и Адебајор каков тандем ке се во нападот на Арсенал.:wink:

Зошто новинарски муабети, се знаеше оти Тони нема да издржи многу во Германија.
Можам да ги замислам Тони и Адебајор каков тандем ке се во нападот на Арсенал.:wink:
Ти можеш ,ние не можеме(мислам ке се сложат сите со мене)..се глупости...трескат....ако иде напагач тоа ке е Пандев...озбилен сум.:)...
а кога сме кај трансферите..сакам да дојде еден голман,и еден во средина(по можност Ван Дер Варт:).)....позз Ганерс!:)

Ти можеш ,ние не можеме(мислам ке се сложат сите со мене)..се глупости...трескат....ако иде напагач тоа ке е Пандев...озбилен сум.:)...
а кога сме кај трансферите..сакам да дојде еден голман,и еден во средина(по можност Ван Дер Варт:).)....позз Ганерс!:)

Зошто?
Нејкаш ли да го видиш Тони во дресот на Арсенал ?:wink:
Иначе Пандев според мене, е се поблиску до трансфер во Баерн Минхен.

ne be zs toni ? ? ?
poubavo nekoj ko vella da sevrati il bentner otkolku toni ...
dosta e predvidliv i igra samo so glava - i dosta poslabo so noga - i ne ni e od polza :)

Зошто?
Нејкаш ли да го видиш Тони во дресот на Арсенал ?
Иначе Пандев според мене, е се поблиску до трансфер во Баерн Минхен.
НЕ, не сакам да го видам во дресот на Арсенал...мн. ми е антипатичен,а и плус нема да се вклопи во играта на Арсенал..мислам дека е мрзлив малце,не трча многу,чека само топка у шеснаесетникот итн..а според сите е поблиску до трансфер во Баерн...ама ..според "анонимни" (илузионер) извори поблиску е до Арсенал(не знам и ја од кај му е информацијата..ама му верувам..:) )

Greska ste za Luka. Na Arsenal mu treba samo eden golgeter od svetska klasa koj ke gi realizira akciite. Kako sto gledate, imame problemi so realizacija, ne so pravenje akcii. No veke go kupivme eduardo, taka da...

По 19 минути игра Астон Вила-Арсенал 1:0 со голот на Гарднер во 14-та мин. ај да примите уште 1-2 парчиња ќефот да ми се направи :)

Едит:Како ќеф бе шо зборам?!?! 1:1 одма Арсенал забива, 10 мин. се радував само..аххх оваа година стварно сум разочаран од извонредната игра на Арсенал :tapp: (ако некој сфати што сакам да кажам)
Иначе Фламини изедначи у 23-та мин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom