Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Всушност и не мораат ... пласирани си се веќе, а да, играат со втор состав :pipi:

едит: губат 2-1!!!

fatalna moze da bide ovaa utakmica ako zememe u predvid na zdrebkata koj ekipi mozaat da ni se pandat, no sto e toa e, losha idea bas so toj sostav pokazaa deka protiv golem natprevar ne mozat da se nosaat

fatalna moze da bide ovaa utakmica ako zememe u predvid na zdrebkata koj ekipi mozaat da ni se pandat, no sto e toa e, losha idea bas so toj sostav pokazaa deka protiv golem natprevar ne mozat da se nosaat

Abe druze mislev popameten si... pa ne gleas deka igraja hoyte i traore i drugi takvi nekoj bez veze igraci,so toa pokazale deka vtoriot tim nemoze da se nosi so pojaki timovi stoe i normalno i nevazi za prviot tim.. a toa sto sega arsenal ke bide vtor i vo osmina finale ke igra so pojak tim nee bitno sekako nekoas ce mora da igra so pojak tim ako saka da stigne do finale

Пред се добар натпревар....Севиља заслужено победи...во второто полувреме.(не знам дали забележивте вие)...кога излезе Фабергас....немаше игра од страна на Арсенал...и пропаднаа шансите за подобар резултат..да се надеваме следното коло..Севиља да изигра Х или да изгуби..а Арсенал сигруно ке тепа..пак ке сме на врвот....
П.С Венгер ги одмараше играчите бидејки следува многу густ распоред на натпревари....така да...многу ке биде важно да се добијат тие натпревари...мое мислење:ако имаме добри резултати овој период..сигурна ни е и титулата...:).
П.П.С...ми се допадна како играше Едуардо..!:)

Едуардо ќе биде супер играч
3 натпревари 2 гола и тоа не цели по 20 мин натпревар само сеа последниов

Едуардо мора да добива поголема минутажа, штета што Венгер не му го гледа талентот :)
Се надевам сепак дека од сега ќе добива поголема минутажа, така сигурно поуспешен би бил Арсенал, само некако едно полувреме може да одигра на ниво, или ми се чини?! :)

П.С. Со среќа поразов, да ви се множат, иако не верувам дека ќе биде така :tapp:

Видливо беше уште од почетокот дека Арсенал не може да се носи со Севилја со 2 состав.
А и тешко ке биде Севилја да киксне во следното коло оти мислам игра дома со Стеауа, така да ке завршите 2 место мислам.

Едуардо мора да добива поголема минутажа, штета што Венгер не му го гледа талентот :)
Се надевам сепак дека од сега ќе добива поголема минутажа, така сигурно поуспешен би бил Арсенал, само некако едно полувреме може да одигра на ниво, или ми се чини?! :)

П.С. Со среќа поразов, да ви се множат, иако не верувам дека ќе биде така :tapp:

Долга е сезоната, има време и за Едуардо...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom