Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
По 19 минути игра Астон Вила-Арсенал 1:0 со голот на Гарднер во 14-та мин. ај да примите уште 1-2 парчиња ќефот да ми се направи :)

Едит:Како ќеф бе шо зборам?!?! 1:1 одма Арсенал забива, 10 мин. се радував само..аххх оваа година стварно сум разочаран од извонредната игра на Арсенал :tapp: (ако некој сфати што сакам да кажам)
Иначе Фламини изедначи у 23-та мин.

23` Flamini 1:1
Не се гаи лажни надежи:vozbud:,башка шо ги чекам на ливче:vozbud:.
36` E.S Adebayor 1:2:vozbud:

Gooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllll..AdebajoR!!!!..odlicna akcija koja odlicno ja realizira...ADEBAJOR!!!
evaa...nogo jako igrame...siguno uste 2-3 gola ke dadame!!:)

Ахх, ништо и од оваа утакмица Манчестер да ќари нешто..абе Арсенал признавам, закон се оваа година :)
Ај со среќа нова победа, уште повеќе сум разочаран....

Ахх, ништо и од оваа утакмица Манчестер да ќари нешто..абе Арсенал признавам, закон се оваа година :)
Ај со среќа нова победа, уште повеќе сум разочаран....

Чекај бе, не им честитај пред време. Има уште цело полувреме.:wink:

Додека го пишував постов..овие имаа една пречка..(ми застана срцето).....бтв...Хлеб излезе...(Читај...пак го повредија)....ај нека заврше тај натпревар веке..:)

na son Arsenal ke go pobedi MANCESTER JUNAYTEN
:cds::cds::cds::violent1::zlo:

arsenal pak pobedi cestito da ni e!
kakva akcija i kakov gol za 1:1
zverovi

Браво за Арсенал, како што се тргнале никој не може да ги сопри.:smir:
Ѕверови !!!!!

Neka ni e cestito :D epten korisna pobeda u vistinsko vreme pa ajde utre site da navivame na Fulham :vozbud:

нека е честито! :) добра утакмица за гледање или? јас не ја гледа...

ЛОЛ внуци газите бе ...

Честито победа. Мислам дека ова е месецов кога треба да покажете кои сте и што сте :)

Gazime vo ligava a? Padna i Aston Villa. Iskreno ne ocekuvav da napravime presvrt ali Flamini i Adebajor za sreka me demantiraa.
ARSENAL SAMPION!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom