Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Симпсон отишол на позајмица во ВБА, а таму ќе идел и Вилшер. :toe:

Еве неколку шпекулации:

Па дај боже да дојде до некој од овие трансвери
посебно на Аршавин и Чави ама за вториов незнам баш
иначе Симпсон што отишол е одлично зашто е еден МНОГУ КВАЛИТЕТЕН играч и следната сезона ќе му го земе местото на Бендтнер а Вилшер не би морал да си оди зашто прилично потребен е тука

иначе и за еден наш екс-играч
((Benfika go otkupi dogovorot na Rejes))
На спорт.ком има изјава дека биле задоволни во Бенфика од игрите на Реес и го откупиле :helou:

Галас фокусиран само на Арсенал
- Дефанзивецот на Арсенал, Вилиам Галас, вели дека е фоксуиран само на натпреварите на неговиот клуб...:toe:

Венгер: Првите шест недели ќе му бидат најтешки на Фабрегас
- Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер смета дека првите неколку недели ќе бидат најтешки за Цеск Фабрегас во опоравувањето од долгата повреда...:jaj:

[zEUs];2025391 напиша:
Галас фокусиран само на Арсенал
- Дефанзивецот на Арсенал, Вилиам Галас, вели дека е фоксуиран само на натпреварите на неговиот клуб...:toe:

Венгер: Првите шест недели ќе му бидат најтешки на Фабрегас
- Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер смета дека првите неколку недели ќе бидат најтешки за Цеск Фабрегас во опоравувањето од долгата повреда...:jaj:

епа сепак само прва ваква повреда му е на Фабрегас а се надевам и последна :wink:
па и нормално е да му е тешко

Ке издржи нашиот Сеск.. а аршавин не ќе е лошо да дојде.. а како замена за Сеск може Алонсо да дојде .. да не надеваме дека барем нешто ке купи Венгер пошто и пак ни треба еден играч од средниот ред..
Ајде гунери утре да тепаме, мораме!! Поздравв

ќе бидне утре :) ќе се опуштат мислат без Аде без Цеск сме безполезни но ќе им докажат младите :vozbud:

Zenit St. Petersburg star Andrei Arshavin's agent Dennis Lachter has declared: "Andrei will leave Zenit for sure in January. We have received offers from Arsenal, Tottenham and Real Madrid".

Сигурно заминува :) уште само да дое кај нас .. никако кај евреите :)

едит:
"Kada sam dolazio u Arsenal znao sam da će biti potrebno vrijeme za privikavanje na profesionalni nogomet, no sada sam u situaciji gdje sam valjda dokazao da znam. No, i dalje me se očigledno ne cijeni dovoljno", rekao je Bendtner.
Dvadesetogodišnji napadač je ove sezone upisao čak 21 nastup za Arsenal, no od toga je čak deset puta ulazio s klupe kao džoker, a takav status mu više ne odgovara:
"Imam dovoljno ponuda i mogu otići iz kluba. Ne mogu se više zadovoljiti sjedenjem na klupi, pa sam ozbiljno počeo razmišljati o novom koraku u karijeri", zaključio je Danac.

Ајдеее!!! :vozbud::vozbud: среќен пат!

ЕДИТ 3: Зеус еве нешто за тебе, пошто табиетчија беше...
Alonso: Užasno se osjećam zbog Fabregasove ozljedeFabregas: Xabi je moj dobar prijatelj i znam da u startu nije bilo namjere

:pos2: Е ајде нека си иде Бендтнер на негово место Аршавин
боље замена незнааам :wink:

Мое мислење е дека... Бентнер да иде ќе стане класа играч и ќе ни биде криво што смо го дале...:toe:

п.с Зоки... Алонско му ги искрши ногете и сеа што очекуеш да каже, можда не викам дека са добри другари во приватниот живот ама пак на теренот е сосем друга приказна...(можда и озбилно не сакал, ама пак ја уште сум спектичен за ова и уште за мене е премногу крив Алонсо...)

[zEUs];2026704 напиша:
Мое мислење е дека... Бентнер да иде ќе стане класа играч и ќе ни биде криво што смо го дале...:toe:

п.с Зоки... Алонско му ги искрши ногете и сеа што очекуеш да каже, можда не викам дека са добри другари во приватниот живот ама пак на теренот е сосем друга приказна...(можда и озбилно не сакал, ама пак ја уште сум спектичен за ова и уште за мене е премногу крив Алонсо...)

многу нормално дека ќе стане али не со играње за нас
ама ако иде во друг бар малку послап тим ќе успее и ќе направи одлична крариера :helou:

многу нормално дека ќе стане али не со играње за нас
ама ако иде во друг бар малку послап тим ќе успее и ќе направи одлична крариера :helou:

Да па и ја у тој смисол сакав да кажем, дека кј нас има голема конкуренција а и голем притисок се врши на него и се бараа чуда, а ако иде у некој послаб тим ќе има појче простор време и ќе може доста да се покаже...:pipi:

[zEUs];2026704 напиша:

Ох леле.. во еден бар кога поминав пред некој ден ја даваа и неговата изјава на тв. Така да треба да немаш мозок, за да знаеш дека се добри другари, а Алонсо да лажел на изјави..Збореше како се осеќал загрижено за Фабрегас, и дека се надевал на што побрза рехабилитација, а и Фабрегас самиот рече дека „немало никаква намера“ од Алонсо.

А за Бентнер тоа што викаш, мое мислење е дека грешиш пошто тој ако отиде ке отиде во некоја подолна екипи, и таму ништо чудно да се докаже повеќе со + да си добива минутажата кој тој ја сака, меѓутоа неможе да игра и нее од калиброт на играчи кој можат да бидат у први 11 за Арсенал за Челзи за Манчестер и др појаки екипи.:smir: Така да нема каење, со неговиот квалитет неможе да обезбеди за први 11, + со фактот што Ван Перси и Аде се недостижни за него.

ЕДИТ: "Arshavin's price tag is £20m, and we hope that Arsenal are going to make an offer like that soon," said general manager Maxim Mitrofanov to Radio Echo.

Ајмо Венгер лупај
£20m :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom