- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 496
- Поени од реакции
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[zEUs];2025391 напиша:Галас фокусиран само на Арсенал
- Дефанзивецот на Арсенал, Вилиам Галас, вели дека е фоксуиран само на натпреварите на неговиот клуб...
Венгер: Првите шест недели ќе му бидат најтешки на Фабрегас
- Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер смета дека првите неколку недели ќе бидат најтешки за Цеск Фабрегас во опоравувањето од долгата повреда...:jaj:
[zEUs];2026704 напиша:Мое мислење е дека... Бентнер да иде ќе стане класа играч и ќе ни биде криво што смо го дале...
п.с Зоки... Алонско му ги искрши ногете и сеа што очекуеш да каже, можда не викам дека са добри другари во приватниот живот ама пак на теренот е сосем друга приказна...(можда и озбилно не сакал, ама пак ја уште сум спектичен за ова и уште за мене е премногу крив Алонсо...)
многу нормално дека ќе стане али не со играње за нас
ама ако иде во друг бар малку послап тим ќе успее и ќе направи одлична крариера :helou:
Ох леле.. во еден бар кога поминав пред некој ден ја даваа и неговата изјава на тв. Така да треба да немаш мозок, за да знаеш дека се добри другари, а Алонсо да лажел на изјави..Збореше како се осеќал загрижено за Фабрегас, и дека се надевал на што побрза рехабилитација, а и Фабрегас самиот рече дека „немало никаква намера“ од Алонсо.[zEUs];2026704 напиша:Мое мислење е дека... Бентнер да иде ќе стане класа играч и ќе ни биде криво што смо го дале...
п.с Зоки... Алонско му ги искрши ногете и сеа што очекуеш да каже, можда не викам дека са добри другари во приватниот живот ама пак на теренот е сосем друга приказна...(можда и озбилно не сакал, ама пак ја уште сум спектичен за ова и уште за мене е премногу крив Алонсо...)