- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 25
- Поени од реакции
- 3
De4ki ne se sekirajte samo da dojdat arshavin xabi alonslo i tevez ke vidat oni koj ke bide sampion na anglija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Насри самиот даде повеќе
те отепувам)))))
Го заборави Кун агуеро и бензема:smir:De4ki ne se sekirajte samo da dojdat arshavin xabi alonslo i tevez ke vidat oni koj ke bide sampion na anglija
Аман уште ќе користиме 4ки ?Дај модератори,реагирајтеDe4ki ne se sekirajte samo da dojdat arshavin xabi alonslo i tevez ke vidat oni koj ke bide sampion na anglija
De4ki ne se sekirajte samo da dojdat arshavin xabi alonslo i tevez ke vidat oni koj ke bide sampion na anglija
Диаби како прво не е крило,игра принудно на таа позиција.....Имаме крила, што ке ти се крила? Волкот се враќа во фебруари и најверојатно кебиде спремен за Рома. Што значи крилата ке бидат Волкот/Ебуе/Диаби/ - Насри/Диаби/ - значи имаме крила![]()
Ако се земе Аршавин, не би можел да му кажам позиција, знам дека може да игра и како крило и како полу шпиц..
Иначе, лично јас сакам највеке да дојде он.![]()
Диаби како прво не е крило,игра принудно на таа позиција.
Само Насри,Волкот и Росицки(ако го сметаме) крила(како што беа Пирес и Фреди,разликата во тоа што се послаби во одбрана,првиот е ок и во дефанзива),и имаме крила...
Една од причините што играме лошо е токму тоа,што ни недостигат играчи какви што беа Пирес и Фреди=)
Оут/(њот стајл)
Prvo neznaes dali nekogas ili nikogas ke imame krila kako Pires I Ljugberg a vtoro Vela igra napagjac kako sto znam.За жал никогаш нема ни да имаме крила какви што беа Лјунгберг и Пирес
ама Вела исто така игра крило :helou:
Prvo neznaes dali nekogas ili nikogas ke imame krila kako Pires I Ljugberg a vtoro Vela igra napagjac kako sto znam.
Диаби како прво не е крило,игра принудно на таа позиција.
Само Насри,Волкот и Росицки(ако го сметаме) крила(како што беа Пирес и Фреди,разликата во тоа што се послаби во одбрана,првиот е ок и во дефанзива),и имаме крила...
Една од причините што играме лошо е токму тоа,што ни недостигат играчи какви што беа Пирес и Фреди=)
Оут/(њот стајл)
Епа да, игра на секаде. Пошто ни господ неможе да предвиди пред натпревар кај ке игра. Иначе грешно го сватив Worca.Диаби како прво не е крило,игра принудно на таа позиција.
Оут/(њот стајл)
Абе куре, тој како сака така ке си пишува, и да .. ке почекаме да се зарѓа столчето на ТевезАман уште ќе користиме 4ки ?Дај модератори,реагирајте
А за овој,ќе почекате малку.:wink:
И да зарѓа столчето не верувам дека би отишол во тим без шампионски амбиции,ајт биди ми поздравени да .. ке почекаме да се зарѓа столчето на Тевез)))))))
Хехехехе, ама ме изнасмеа. Минтата сезона извлековте гз(АРСЕНАЛ ТИМ БЕЗ ШАМПИОНСКИ АМБЦИИ БРАВО ДЕТЕ!), си ги продадовме јаките и клучни играчи, и сега паднавмеИ да зарѓа столчето не верувам дека би отишол во тим без шампионски амбиции,ајт биди ми поздравен![]()
И да зарѓа столчето не верувам дека би отишол во тим без шампионски амбиции,ајт биди ми поздравен![]()