- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 1.686
- Поени од реакции
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој го правдал? смешко еден... за најдобар најдобар си е, невероватен играч:pos2::pos2:
Па брат ко што знам ти го правдеше дур се*в за него јас а сеа коа глеаш вистина дека е само еден плачко и ти викаш истото
ајдее мора на победа денеееес![]()
[zEUs];2028664 напиша:Венгер: Вила нема да ја освои титулата
- Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер се сомнева дека Астон Вила може да ја освои титулата во Премиер лигата оваа сезона бидејќи не се доволно силни да предизвикаат до крајот на сезоната.
Насри: Доколку изгубиме може да се простиме со титулата
- Фудбалерот на Арсенал, Самир Насри предупреди дека доколку тимот изгуби од Астон Вила денес отпаѓа од битката за титулата.
п.с очекувам денеска добар натпревар, отворен фудбал и нака победи подобриот :smir:
Demek deneska so vtoroligasive ne ni treba Clichy, go odmaral za Portsmouth.Најверојатно го одмара за против Портсмаут.
И Силвестер вреди... Му треба расонување на Клиши... За да не прави асистенции на противничките напаѓачи... за секој случај...Demek deneska so vtoroligasive ne ni treba Clichy, go odmaral za Portsmouth.
Song,Denilson,Eboue,Diaby + Silvestre vo ist tim. Mnogu loso...
Не изгледа лошо на хартија... само да влезат мотивирани...другото доаѓа само по себе...[zEUs];2028752 напиша:Се надевам дека ќе испадне на крајот супер и нема толку лошо да изгледаат на терен овие играчо одтолку што изгледаа лошо на хатрија...![]()
Izgledaat loso i na teren. Se nadevam deneska ke bide podrugo.[zEUs];2028752 напиша:Се надевам дека ќе испадне на крајот супер и нема толку лошо да изгледаат на терен овие играчо одтолку што изгледаа лошо на хатрија...![]()
Толку се разбираш во фудбал ти и во ПЛ...не е неписмен да не знае дека по 2 пати у сезона се игра туку во англија редоследот оди обратно...Па тогаш играа дома, сега ќе играат во гости.
Мора да играат по двапати во една сезона.
Секаде е така.
Не изгледа лошо на хартија... само да влезат мотивирани...другото доаѓа само по себе...![]()
Мислам дека Венгер си ја завршил „домашната задача“. :smir:[zEUs];2028771 напиша:Мене многу лошо ми изгледа без...Фабрегас, Аде и Туре... а со денислон сонг и диаби...но да се надевамо како што викаш да бидат доволно мотивирани и све ќе биде ок...:smir:
Мислам дека Венгер си ја завршил „домашната задача“. :smir: