Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A saa be Amerikanci?! :vozbud:

Nego rezervive tepale 2-0 izgleda ,Bishof i Fonte strelci.

Наредната сабота ке се знае судбината на Арсенал и тоа до каде може да отиде сезонава.

8.11 Арсенал ке игра со Манчестер Јунајтед, на Емирати.

Мора да се победи...се друго за мене е тотален неуспех, и уште еднаш ке се потврди моето мислење за овој Арсенал.
Значи не ме интересира кој колку шанси имал, стативи, дали имало пенал или не. Сакам да видам победа, били тоа да е 1-0, 2-1 или 10-9.

Наредната сабота ке се знае судбината на Арсенал и тоа до каде може да отиде сезонава.

8.11 Арсенал ке игра со Манчестер Јунајтед, на Емирати.

Мора да се победи...се друго за мене е тотален неуспех, и уште еднаш ке се потврди моето мислење за овој Арсенал.
Значи не ме интересира кој колку шанси имал, стативи, дали имало пенал или не. Сакам да видам победа, били тоа да е 1-0, 2-1 или 10-9.
Не може да биде крај пошто е 10 коло :) Тоа е навистина рано. Знам дека сакаш да кажеш дека со оваа игра нема титула, што е и точно, но верувај Манчестер ке го тепаме дома :) Потоа иде вистинскиот Арсенал. :tv:

Зашто бе? :) Баш би сакал да се паднеме со Барселона, Реал, итн. од појаките екипи.

Имаш страв? :kesa:

Mnogu sakam da se padeneme so Barca i da mu vrtaime za porazot....I siguren sum deka ako se padnime so nea....ke gi tepame....

2-0 rezervite da i goloite tocno Rui Fonte i Bischoff ali videoto seuste go nema :nenene:
a sea so man kje bide mn tesko naveke radi Walcott i Ade kako i RvP nz so koj tim kje igrame samo :toe:
alli morame da pobedime :vozbud::helou:

Imam edna golema zelba za sabota...:pipi:

Da gi rasturime junajteD!:violent1: Ke se razocaram ako ne se desi toa.

dobro ke ima li 11 venger za vsabota znae li nekoj so sostav ke izvedi tesko mislam mnogu povredi plus van persi a so bentner ne se dava gol srekno

toa e toa cenata koja ke ja plati arsenal e toa sto toa gazdite sakaat samo da zemaaat a nisto da ne vlozat taka lani napraja rekorden profit ama godinava ke se vo zaguba isprodadoa fudbaleri malku donesoa cenata ke ja platai venger koj moze i ima umesnost coeklot da osvojuva tituli arno ama nema kadar za toa

Какво дерби, каков убав термин 13:45 :) И како ке ги тепаме... абе мераци! :kafe:

ех огромно дерби нема да следам :(

фак - ама нека победат потоа ако треба и илјада пати ќе го гледам !

верувам во нашиот тим и вчерашната констатација
мислам дека натпреварот со утд ќе биде баш она што ни треба за камбек - на голем тим голем му е инператив , со голем тим може да се вратиме на патеките каде што треба да бидеме !

!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom