Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
mora da pobedime so utd... ni trebaat i trite bida..a ni treba i vrakanje na samodoverbata... arsenal e golem tim koj moze da se snajde i vo vakvi situacii iako bese nepotrebno ova gubenje bodovi od timovi koi svesno znaeme deka ne zasluzuvaat nitu eden bod poradi toa sto arsenal go igra najubaviot fudbal na svetot

мислам дека натпреварот со утд ќе биде баш она што ни треба за камбек - на голем тим голем му е инператив , со голем тим може да се вратиме на патеките каде што треба да бидеме !
I Wenger taka misli :tv:

kje mozeme be nema veze koja samo bar 1 da se osvoi:helou:
Не рекол никој немаме шанси за Титула. Само со ваквата игра неможе да се освои титула, али верувам дека ке се подобриме :) Три бода против лепешките и на коњ сме. :)

“We have to rotate,” said Wenger. “Unlike Stoke we play in between [Premier League matches] and the games in the Champions League are very demanding. You cannot play with the same side.
“You can maybe if you play once per month but not three times a week so you rotate. We did play the taller players but the wind is quite strong in the stadium, it is open on one side.
“That makes our game a little more difficult.” :nesum:

Брат било што само да имаме нешто освоено колку да не ни пропадне пофторно сезоната
а сепак ќе се радуваме на титула не е важно дали децата ќе го освојат ФА или Карлинг
или НАЈДОБРОТО да освојат Лига на Шампиони што добро ни иде за сеа :vozbud:
а за Премиер Лига малку бедно ја почнавме со кисксови со најслабите :toe::jaj:
[zEUs];1819660 напиша:
И со некој освоен куп ќе бидемe задоволни :wink: ама пак со премиер лигата би биле многу среќни :vozbud:

Брат било што само да имаме нешто освоено колку да не ни пропадне пофторно сезоната
а сепак ќе се радуваме на титула не е важно дали децата ќе го освојат ФА или Карлинг
или НАЈДОБРОТО да освојат Лига на Шампиони што добро ни иде за сеа :vozbud:
а за Премиер Лига малку бедно ја почнавме со кисксови со најслабите :toe::jaj:

Да точно е дека во Лш ни оди најдобро :vozbud: се надевам дека во ждрепката нема да бидеме големи баксузи па да ни се падне некој незгоден противник :wink:

[zEUs];1820121 напиша:
Да точно е дека во Лш ни оди најдобро :vozbud: се надевам дека во ждрепката нема да бидеме големи баксузи па да ни се падне некој незгоден противник :wink:
Зашто бе? :) Баш би сакал да се паднеме со Барселона, Реал, итн. од појаките екипи.

Имаш страв? :kesa:

Зашто бе? :) Баш би сакал да се паднеме со Барселона, Реал, итн. од појаките екипи.

Имаш страв? :kesa:

Не се плашим :vozbud:, не би било фер да ни се падне некој појак тим (иако нема да може дека ќе бидемо први и ќе играмо со второ пласираните :wink: ) а пак Реал многу би сакал да ни се падне зошто со нив баш ни иде :vozbud:

[zEUs];1820181 напиша:
Не се плашим :vozbud:, не би било фер да ни се падне некој појак тим (иако нема да може дека ќе бидемо први и ќе играмо со второ пласираните :wink: ) а пак Реал многу би сакал да ни се падне зошто со нив баш ни иде :vozbud:
Минатата сезона се паднавме во осминафинале со претходниот шампион Милан. Со вистинска, машка игра го победивме. Во четвртфинале се паднавме со предходниот финалист Ливерпул. Така да среќата и судиите не ни беа наклонети. Да се надеваме дека ќе стигнеме до финалето, бидејќи оваа сезона ќе биде многу тешко.

Арсенал секогаш игра подобро со посилни тимови затоа што тие тимови се надигруваат, напаѓаат. Послабите тимови како на пример ПСВ Ајнховен се бранат, а Арсенал и денеска како и тогаш нема идеја како да ја пробие одбраната во која што играат 11 фудбалери, а плус и судијата. Се се сведува само на кружење околу шеснаесетникот.

Ќе биде интересно да се види играта против турците и тимот од Манчестер. Фенербахче има одбрана која и јас можам да ја пробијам. Би било лесно за Диаби, Вела и останатите како на претходниот натпревар. Но само ако сериозно го сфатат натпреварот и не се опуштат.

Минатата сезона се паднавме во осминафинале со претходниот шампион Милан. Со вистинска, машка игра го победивме. Во четвртфинале се паднавме со предходниот финалист Ливерпул. Така да среќата и судиите не ни беа наклонети. Да се надеваме дека ќе стигнеме до финалето, бидејќи оваа сезона ќе биде многу тешко.

Арсенал секогаш игра подобро со посилни тимови затоа што тие тимови се надигруваат, напаѓаат. Послабите тимови како на пример ПСВ Ајнховен се бранат, а Арсенал и денеска како и тогаш нема идеја како да ја пробие одбраната во која што играат 11 фудбалери, а плус и судијата. Се се сведува само на кружење околу шеснаесетникот.

Ќе биде интересно да се види играта против турците и тимот од Манчестер. Фенербахче има одбрана која и јас можам да ја пробијам. Би било лесно за Диаби, Вела и останатите како на претходниот натпревар. Но само ако сериозно го сфатат натпреварот и не се опуштат.
Епа си јак тим, треба да знаеш како да ја пробиеш бункер играта во одбрана.

Затоа сега, сите ни играат затворено пошто подолго време нема решение за ваквото нешто.

Епа си јак тим, треба да знаеш како да ја пробиеш бункер играта во одбрана.

Затоа сега, сите ни играат затворено пошто подолго време нема решение за ваквото нешто.
Тоа ни фали. Треба Венгер да поработи на ваквиот проблем, пошто вакви екипи како Фулам, Хал и Сандерленд постојат и тоа многу..., а вака не се зема титула...

Gallas: Arsenal play too beautifully

Вечерва во 20 часот резервите на Арсенал ќе играат против соодветниот тим на Фулам. Ова вреди да се види. Ако лимитот ви дозволува еве линк. :helou:
Обавезно гледам. А најинтересно ке биде тоа што Фулам ке игра со 90% од првиот тим.

Gallas: Arsenal play too beautifully

Вечерва во 20 часот резервите на Арсенал ќе играат против соодветниот тим на Фулам. Ова вреди да се види. Ако лимитот ви дозволува еве линк. :helou:

Вистина кажал Галас :wink: ние играме многу убав фудбал за око а пак како да не ни е грижа за резултатите :nesvest: инаку нема да го гледам натпреварот со Фулам дека и немам мн мн гига а и не ми дозволува времето :jaj:

:oftopic:
п.с коментари очекуем за аватаров

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom