Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe clishy bil vinovnikot ne zaebavaj
a za toj natprevar da toa bese presvrtnicata no ne poradi clishy tuku poradi horor povredata na eduardo

inaku denes adebajor dade 4 gola za kvalifikaciite
За клиши неќам да дискутирам дали тоа било клучниот момент, тоа е минато!

А за Аде супер, нека продолжи така и во Арсенал! :)

Иначе еве го Афелај влезе во 70 минута за Холандија. Ај да го видиме .. :kesa:

EDIT: Добро се покажа за тие 20 минути. :)

abe clishy bil vinovnikot ne zaebavaj
a za toj natprevar da toa bese presvrtnicata no ne poradi clishy tuku poradi horor povredata na eduardo

inaku denes adebajor dade 4 gola za kvalifikaciite

Ti taka mislish jas msilam vaka...za mene Clichy nema da bidi dobar igrac se dodeka ne nauci od sopstvenite greshki...sepak ne mozam da kazam deka ovaa sezona ne igra dobro, naprotiv super e...sepak za da go dostigne ona nivo na pr.Cole i Withenburg ke treba mnogu...a ne da gi negira kako legendi na klubot...vo aftobiograijata na Wenger,"The Proffesor" vika, Za mene vo mojata profesionalna kariera Ashley Cole e najdobriot lev bek...i vika deka toj si zamina poradi nekoi drugi pricini a ne deka se skaral so Wenger....citiram...Ali nema veze da se vratime na temata...Clichy mora da uci i zatoa mislam deka Silvestre mora da igra poveke...No sepak kako shto vika Zoki "Arsene Knows"....pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ja licno mislam deka Clichy e eden od najdobrite LB i deka ne treba Silvestre ali ok za zamena kje iskoristi ili ko prethodnata nedela za u rezervite ;)
pozz

Ti taka mislish jas msilam vaka...za mene Clichy nema da bidi dobar igrac se dodeka ne nauci od sopstvenite greshki...sepak ne mozam da kazam deka ovaa sezona ne igra dobro, naprotiv super e...sepak za da go dostigne ona nivo na pr.Cole i Withenburg ke treba mnogu...a ne da gi negira kako legendi na klubot...vo aftobiograijata na Wenger,"The Proffesor" vika, Za mene vo mojata profesionalna kariera Ashley Cole e najdobriot lev bek...i vika deka toj si zamina poradi nekoi drugi pricini a ne deka se skaral so Wenger....citiram...Ali nema veze da se vratime na temata...Clichy mora da uci i zatoa mislam deka Silvestre mora da igra poveke...No sepak kako shto vika Zoki "Arsene Knows"....pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Денешните натпревари во квалификациите
Лукас Фабиански и Јохан Џуру имале одлични настапи за своите репрезентации
Сања бил еден од подобрите во натпреварот на Франција со Романија
и Волкот и Фабрегас имале добри настапи Волкот неколку одлични асистенции имал а при крајот бил заменет а Фабрегас влегол во 70тата минута
( само не ми е јасно како порано играше мн поике а сеа што му е на тренеров нз али го става по 20 30 минути на натпреват =С)
Позраф:smir:

Povtorno se povtoruva mojata teorija deka Clichy beshe vinovnikot za lanskata titula i deka tokmu toj natrprevar beshe presvrtnica vo celata sezona....

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=906961
И јас ке ти кажам дека се повторува мојата теорија,дека кога ги читам твоите постови ми се оди во ВЦ.
Како и да е...бравос за Аде,ке почне да дава голови и во Арсенал:).

Moze taa utakmica bese edna od klucnite i Clichy napra neopravdliv kiks ama imaa vreme do kraj na sezona i da se popravat i da bidat mnogu podobri.Nemozes vo ekipen sport vinata za izgubena titula da ja prefrlis na eden igrac. Pak ke recam napravi greska.Da! ama imaa vreme do kraj na sezona da ja osiguraat titulata so dosta bodovi pred utd i chelsea.Ama toa e toa popveke sreka nareden pat :)

Pozz

P.S Zoki da ne reces deka me nema. Pozzz

Клиши неможе да се обвини. Точно е тоа дека поради неговата грешка се загубија витални три поени, но точно е и дека тој беше прогласен минатата сезона за најдобар лев бек во Премиер лигата. Арсенал сеуште имаше предност пред ривалите, но психолошкиот пад на сите во екипата беше очигледен.
Сите играчи се сега поискусни и научија многу од грешките што ги направија.

Гаел е помлад, побрз и е подобар техничар од Силвестер па така не верувам дека Венгер ќе направи смена.
Поздрав. :smir:

Клиши неможе да се обвини. Точно е тоа дека поради неговата грешка се загубија витални три поени, но точно е и дека тој беше прогласен минатата сезона за најдобар лев бек во Премиер лигата. Арсенал сеуште имаше предност пред ривалите, но психолошкиот пад на сите во екипата беше очигледен.
Сите играчи се сега поискусни и научија многу од грешките што ги направија.

Гаел е помлад, побрз и е подобар техничар од Силвестер па така не верувам дека Венгер ќе направи смена.
Поздрав. :smir:
Но не и поискусен.
Како и дае, да збориме реално Клиши ке биде стандарден првотимец оваа година. Али сакам да го видам и Силвестер(неможе цела година на клупа да седи) да видиме како он ке се покаже во дефанзивната линија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom