Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одличен играч и дајбоже да дојде
а за тоа со изјавата на Фабиански тоа е супер зашто се глеа дека е задоволен
и ќе си продолжи со Арсенал
:salut:

font-dec.gif
font-inc.gif

Aрсенал води на листата на фер-плеј, пред Тотенхем и Челзи.

Листата се прави врз основа на неколку категории, и тоа според добиените жолти и црвени картони, позитивната игра (без симулирање), почит кон противничките играчи и судиите, како и однесувањето на службените лица на клубот.

После седум одиграни кола во Премиер лигата води Арсенал со коефициент 8.79 додека последен е Блекбурн 7.63.

http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-top-the-barclays-fair-play-league

Jako..:vozbud:

Ако веќе купува, треба да земе некој поискусен играч, на пример како Алонсо или Апиах што имаше интересен за нив летово. Ги има доволно младинци, ја чекаат нивната шанса и тоа е тоа. Моето мислење е дека евентуално ако веќе се решил да купува, да земе нешто поискусно. Вакви играчи не ни се потребни:pipi:

Matuidi use letoto trebase da doe
ali sea mislam bolje Afelay nego on ama i dvajcata se dobri igraci
pozz

Matuidi use letoto trebase da doe
ali sea mislam bolje Afelay nego on ama i dvajcata se dobri igraci
pozz

И ја мислам дека Агелаи би бил подобро засулуење ама и Матуди не е лошо бидејќи тој игра малце подефанзивно во средниот ред и бил добара замена за фламини а и плус црнец е :vozbud: , а пак Афелаи игра мн поанфанзивно нешто како Насри и имаме многу такви играчи.

[zEUs];1760521 напиша:
И ја мислам дека Агелаи би бил подобро засулуење ама и Матуди не е лошо бидејќи тој игра малце подефанзивно во средниот ред и бил добара замена за фламини а и плус црнец е :vozbud: , а пак Афелаи игра мн поанфанзивно нешто како Насри и имаме многу такви играчи.
И шо ако е црнец? Се палиш на нив? :pos2::pos2:

A be Zoki Zoki...mu se frli na ovoj za crnicte...aman veke od crnci do ovde mi e...mislam vo Arsenal...da ne si pomislite neshto drugo:nenene::nenene::nenene:....sakam da dojdi Alonso koga veke odbirame...a da se nadovrzam za toa za povredite...jas mislam deka mendzerot ja igra taa uloga...da gi natera da se vratat vo vrvna forma....tuka treba da se vidi kolku Wenger ke bide moken za da mozat Tom4e i Eduardo da se vratat...So Pires toa mu uspea...koga pazuirashe 4-5 meseci....pa se vrati vo vrvna forma....Ke vidime za nekoj mesec...Pozzzzzzzzzzzzzzz

Затоа Арсенал не се први,бидејќи играат чесно.На пример Манчестер е на дното фер плеј табелата и затоа си освојува титули:toe:
Епа незнам шо да ти кажам, земи навивај за Манчестер. :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom