Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
gun__1223556507_splash_newrange.jpg

:vozbud:

Росицки, Вилшер, Бишоф, Ремзи, Едуардо, Вела, Вентнер, Диаби, Сонг(ти ги спомнав тие што сега засега чекаат шанса за настап)

Малку нели? :pos2:

Само уште тој Афелај фали.. :))))

DA ali Rosicki dur se vrati ima vreme za zal a isto taka koa kje se vrati nema da e istoto nema da e u svojata forma od lani
aistoto i za Eduardo koj btw igra napred :)

DA ali Rosicki dur se vrati ima vreme za zal a isto taka koa kje se vrati nema da e istoto nema da e u svojata forma od lani
aistoto i za Eduardo koj btw igra napred :)
Солскер неколку пати, беше бетер од Едуардо повреден.. па ајде беше најдобар играч во Премиер Лигата. Така да тоа нее мерило!

Али ајде, не продолжувам понатака. Ти си имаш свое мислење:pipi:

Поздрав :helou:

поздаф
и само не знам баш али Солскер не бил баш нешо најдобар али ок за 2та гола со Баерн тоа знам
...:smir:

Добар фудбалер е Афелај.Го имам неколку пати гледано и доста е брз.Еден таков млад фудбалер би било добро да го засили тимот.

Росицки, Вилшер, Бишоф, Ремзи, Едуардо, Вела, Вентнер, Диаби, Сонг(ти ги спомнав тие што сега засега чекаат шанса за настап)

Малку нели? :pos2:

Само уште тој Афелај фали.. :))))
Само Росицки игра слично со Афелај....Вилшер треба да се печи уште неколку години,во пакет со Ремзи.Едуардо и Вела се напаѓачи,Бентнер исто така...Диаби универзалец:) ке биде од него копи оф Д олд 4 и Сонг....нот!:helou:

Шпекулација или? Се надевам дека не е...:pipi:
Оф леле колку сакам само да се оствари ова....
отсекогаш сум викал дека овој фудбалер злато вреди
и тоа е тоа што ни фали нас...мн добар играч.
дај боже да не е шпекулација туку вистина....:vozbud:

Оф леле колку сакам само да се оствари ова....
отсекогаш сум викал дека овој фудбалер злато вреди
и тоа е тоа што ни фали нас...мн добар играч.
дај боже да не е шпекулација туку вистина....:vozbud:

i jas isto taka imam visoko mislenje za ovoj fudbaler no mislam deka tesko da ne recam nema sansi PSV da go dade ovoj igrac

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom