Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас ке ти кажам дека се повторува мојата теорија,дека кога ги читам твоите постови ми се оди во ВЦ.
Како и да е...бравос за Аде,ке почне да дава голови и во Арсенал.
Секој има свое мислење, така да без препуцавања.Tebe ako ti se odi vo WC odi....mene ne mi smeta...i mene mi se primocva od tvoite postovi pa nikomu nishto...
Искрено не го знам. Така случајно сретнав на гол.ком, али чим Венгер го бара мора да е добар. :kesa:Brafos Zoki....taka e...ne mozime site da se slozime vo edno....ej a sea muabetot drug mi beshe...koe e ova dete nekoe "kleto" Turce sho sakame da go zemime....???...dobar e...
Искрено не го знам. Така случајно сретнав на гол.ком, али чим Венгер го бара мора да е добар. :kesa:
Што е до мене, не ни треба ни Инлер нити пак тој Афелај. Арсенал проба да го земе, тој одби.Dobro to e normalno...mislam site go znaeme Wenger deka mozi da proceni za igrac...ama mene mi se pravi kef za Ilner da go zemime...mnogu e dobar...jas do lani ne go znaev ama ova sezona go pratev..i celata igra na Udineze se vrti okolu nego...kako i da e da se kupi neshto...pozzz:back::back:
Друже и јас знам да проценам играч....дај ми 3 клипа од јутјуб од играчот и ќе ти кажам дали го бива:pos2::pos2:Dobro to e normalno...mislam site go znaeme Wenger deka mozi da proceni za igrac...ama mene mi se pravi kef za Ilner da go zemime...mnogu e dobar...jas do lani ne go znaev ama ova sezona go pratev..i celata igra na Udineze se vrti okolu nego...kako i da e da se kupi neshto...pozzz:back::back:
Друже и јас знам да проценам играч....дај ми 3 клипа од јутјуб од играчот и ќе ти кажам дали го бива:pos2::pos2:
Чек да видам дали ке процениш.Друже и јас знам да проценам играч....дај ми 3 клипа од јутјуб од играчот и ќе ти кажам дали го бива:pos2::pos2:
ДаЧек да видам дали ке процениш.
Добар е брат?![]()
Имаше летово и за во Арсенал, али тој не сакаше. Јебига :smir: Ретко кога го гледам, но слушам пофални зборови за него. Како и дае, не ни треба.Да
БТВ Инлер е закон,имаше некои шпекулации дека Милан ќе го зима ама не верувам дека ќе се случи тоа ама баш би сакал
Позз:salut:
Hleb To Cesc: Join Me At Barca
Ех што се нервирам вака, не дека Фабрегас ќе оди во Барса него изјавата на овој кретенов.![]()
За тоа што не предаде ич не жалам. Од него немавме ништо посебно. 7 гола во 3 сезони. WTF? Еве Насри дае толку за 5/6 натпревари.Kaj ne predade sea use i Cesc go vika
abe ako ne mu se igra bez cesc mozese da si ostane a ne sea da go vika i toj da ne predade
aj aj .....
pozz
i se nadevam ako go zeame turcinot kje bide nekoj dobar iako e napagjac a vo momentov ne mislam deka napad ni treba:helou: