Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас ке ти кажам дека се повторува мојата теорија,дека кога ги читам твоите постови ми се оди во ВЦ.
Како и да е...бравос за Аде,ке почне да дава голови и во Арсенал:).

Tebe ako ti se odi vo WC odi....mene ne mi smeta...i mene mi se primocva od tvoite postovi pa nikomu nishto...

Brafos Zoki....taka e...ne mozime site da se slozime vo edno....ej a sea muabetot drug mi beshe...koe e ova dete nekoe "kleto" Turce sho sakame da go zemime....???...dobar e...

Brafos Zoki....taka e...ne mozime site da se slozime vo edno....ej a sea muabetot drug mi beshe...koe e ova dete nekoe "kleto" Turce sho sakame da go zemime....???...dobar e...
Искрено не го знам. Така случајно сретнав на гол.ком, али чим Венгер го бара мора да е добар. :kesa:

Искрено не го знам. Така случајно сретнав на гол.ком, али чим Венгер го бара мора да е добар. :kesa:

Dobro to e normalno...mislam site go znaeme Wenger deka mozi da proceni za igrac...ama mene mi se pravi kef za Ilner da go zemime...mnogu e dobar...jas do lani ne go znaev ama ova sezona go pratev..i celata igra na Udineze se vrti okolu nego...kako i da e da se kupi neshto...pozzz:back::back:

Dobro to e normalno...mislam site go znaeme Wenger deka mozi da proceni za igrac...ama mene mi se pravi kef za Ilner da go zemime...mnogu e dobar...jas do lani ne go znaev ama ova sezona go pratev..i celata igra na Udineze se vrti okolu nego...kako i da e da se kupi neshto...pozzz:back::back:
Што е до мене, не ни треба ни Инлер нити пак тој Афелај. Арсенал проба да го земе, тој одби.

Ако веќе се зима, нека земе некој што ке се зацврсне тимот со искусен играч, а за млади ги има еден куп едвај чекаат да заиграт.:smir:

Друже и јас знам да проценам играч....дај ми 3 клипа од јутјуб од играчот и ќе ти кажам дали го бива:pos2::pos2:

Чек да видам дали ке процениш.

Добар е брат?:pipi:
Да:vozbud::vozbud:

А ова?:baeh:

БТВ Инлер е закон,имаше некои шпекулации дека Милан ќе го зима ама не верувам дека ќе се случи тоа ама баш би сакал
Позз:salut:

Да:vozbud::vozbud:

БТВ Инлер е закон,имаше некои шпекулации дека Милан ќе го зима ама не верувам дека ќе се случи тоа ама баш би сакал
Позз:salut:
Имаше летово и за во Арсенал, али тој не сакаше. Јебига :smir: Ретко кога го гледам, но слушам пофални зборови за него. Како и дае, не ни треба.:pipi:

Kaj ne predade sea use i Cesc go vika :@
abe ako ne mu se igra bez cesc mozese da si ostane a ne sea da go vika i toj da ne predade
aj aj .....
pozz
i se nadevam ako go zeame turcinot kje bide nekoj dobar iako e napagjac a vo momentov ne mislam deka napad ni treba :):helou:
Hleb To Cesc: Join Me At Barca

Ех што се нервирам вака, не дека Фабрегас ќе оди во Барса него изјавата на овој кретенов.:pipi:

Kaj ne predade sea use i Cesc go vika :@
abe ako ne mu se igra bez cesc mozese da si ostane a ne sea da go vika i toj da ne predade
aj aj .....
pozz
i se nadevam ako go zeame turcinot kje bide nekoj dobar iako e napagjac a vo momentov ne mislam deka napad ni treba :):helou:
За тоа што не предаде ич не жалам. Од него немавме ништо посебно. 7 гола во 3 сезони. WTF? Еве Насри дае толку за 5/6 натпревари. :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom