Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ako sakate da ne mi veruvate dobro....nema problem....jas odma ko zavrshi natprevarot so 'kasl odma vlegov na Goal i pisheshe deka RvP pauzira okolu 5-6 nedeli....e sea ako ne mi veruvate...ok....e....jas milsite sakav da se povredi...ako ima nekoj ovde koj naviva poke od Arsenal od mene neka kazi....I toj sho gi ima snimeno site natprevari na Arsenal od sezonata 1993/94 pa se do vamu....Tuka sme site isti i imame edna cel....ARSENAL DA POBEDUVA!!!...A ne da se vregame tuka vakov,takov....se greshi i zalam....ako pomegu nas se karame nishto ne biva....poz do site:smir:

I daj kazete nekoj koj ke idi....ako idi....pa makar i shpekulacija....

Ako sakate da ne mi veruvate dobro....nema problem....jas odma ko zavrshi natprevarot so 'kasl odma vlegov na Goal i pisheshe deka RvP pauzira okolu 5-6 nedeli....e sea ako ne mi veruvate...ok....e....jas milsite sakav da se povredi...ako ima nekoj ovde koj naviva poke od Arsenal od mene neka kazi....I toj sho gi ima snimeno site natprevari na Arsenal od sezonata 1993/94 pa se do vamu....Tuka sme site isti i imame edna cel....ARSENAL DA POBEDUVA!!!...A ne da se vregame tuka vakov,takov....se greshi i zalam....ako pomegu nas se karame nishto ne biva....poz do site:smir:
Ај те молам, отиди 2 3 страни на гоал.ком назад, и најдиго напишаното дека РвП нема да игра 6 недели, и постирајго тука! :tapp:

Што се карате за глупости?Голема работа дали згрешил или не.

Worca brate aj svrti telefon na tatkoti i prasajgo so ke kupi Wenger do vecer?

АЈ ДОБРО НЕ СЕ КАРАЈТЕ ЗА ОВА =) БИЛО И МИНАЛО РвП Е СЕГА СУПЕР СЕ ВРАТИ И НЕМАМЕ ПРОБЛЕМИ :vozbud:

Баш штета, посакував да отсуствува барем 10дена. Да не дојде во Македонија на 9ти месецов! :(

Tuka sme site isti i imame edna cel....ARSENAL DA POBEDUVA!!!...A ne da se vregame tuka vakov,takov....se greshi i zalam....ako pomegu nas se karame nishto ne biva....poz do site:smir:

АЈ ДОБРО НЕ СЕ КАРАЈТЕ ЗА ОВА =) БИЛО И МИНАЛО РвП Е СЕГА СУПЕР СЕ ВРАТИ И НЕМАМЕ ПРОБЛЕМИ :vozbud:

што е бре луѓе ова ? оти правите глупости ? какви ли само муабети видов ... срамота - зоки , боки ... ај мирни ќе ве молам - како така да се вреѓаме мегусебе ... :jaj:
остајте го човекот на раат - згрешил .. ок"с ?

РвП - е здрав , точка по прашањево !

виера - нека се врати , има се уште што да даде - покаже . баш би бил она што ни недостасува + искуството + мурињо изгледа не го планира во првиот тим или бара соодветна замена за него .

Баш штета, посакував да отсуствува барем 10дена. Да не дојде во Македонија на 9ти месецов! :(

конкретно и јас сакам да не настапува против МКД , будала е - или најјак !:vozbud:

позЗ

Кристоф Мецелдер од Реал Мадрид на позајмица во Арсенал. Колку е точно незнам.

Dobro be ima nekoj nacin da mi prostite...???...Sho stori ti be Zoki.....ocigledno deka nemash druga rabota i cekash da se smenat stranite na goal....a kazi mi kako da ja najdam koga beshe vo live news...ako mozish odi vidi....a ociglendo deka ti ne znaesh nishtoi za zivotot, ocigledno si nekoja "bubalica" i sedish pred PC za novi informacii....me iznasmea....odi vo zivot....

D'Artagnan, You'll never alone....

p.c. i tatko mi e tuka...za dve nedeli bega anglija....na seminar....e sea ako vi e krivo deka sum bil na natrevar na Arsenal e drugo....oti ti samo na Tv mozish da geldash....pozzzzzzzzzz do moite podrzuvaci i onie koi smetaat deka Arsenal e tim za srce i dusha, a ne za onie koi se prvat deka navivaat za nego....:baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom