Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се мислам дека нема да земе никој.. али здравје, ке видиме.

JAs se prasuvam zasto ne bide pouporen da go donese Giovinco poso maloto e zver4e.A jas iskreno mislam deka nema da donese nisto i ke mi bide mn zal :(

POzz do site od Meggi
Не треси( Со извинење ) не тие доволно со толку деца, или? Дури и е претерано.. ах, размисли малце пред нешто да кажеш! :vozbud:

А зошто не и двајцата мислам дека не би биле повеќе од 30 мил.
Зашто двајцата, играат на иста позиција, тоест слична..така да, незнам со кој памет, го збориш ова.

JAs se prasuvam zasto ne bide pouporen da go donese Giovinco poso maloto e zver4e.A jas iskreno mislam deka nema da donese nisto i ke mi bide mn zal :(

POzz do site od Meggi
Тргаме по титула, и ни треба малце искуство ( малце повеке ) Што ке ти е Гиованчио? или како го викате.. Ни треба некој што ке ни помогне, оваа година. Тој не го гледаш во прв тим, така да ни малку нее потребен. :jaj:

Зашто двајцата, играат на иста позиција, тоест слична..така да, незнам со кој памет, го збориш ова.

Па и некоја резерва да има поквалитетна нели е долго првенството и кај Венгер секој играч може да игра на друга позиција тој може да прилагоди играч да игра каде што му недостасува.

Uh dobro e milo mi e poradi van persi sto nema da bide aut
i sto ke moze da igra
ke odam na stadion samo za nego :vozbud::vozbud:
pozz

Ваљда нема и за Холандија да навиваш :)

Шала на страна, мило ми е што е се ок со него, па здравје се гледаме на стадион.

Па и некоја резерва да има поквалитетна нели е долго првенството и кај Венгер секој играч може да игра на друга позиција тој може да прилагоди играч да игра каде што му недостасува.
Жалам, оди на ФИФА напрајсиго тоа.
Такви играчи, не трпат на клупа.

Одлично изигравме вчера и конечно РвП погоди.Се надевам ќе продолжи добрата игра и во наредните натпревари.

браво алал на сите :)

за РвП највеќе ми е кеиф ...
бартон за да го сполета од дуду повредата мамето негово и вошкарот !!!!!!

п.с : позЗ ганери до титула сме !!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom