Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не треси( Со извинење ) не тие доволно со толку деца, или? Дури и е претерано.. ах, размисли малце пред нешто да кажеш!JAs se prasuvam zasto ne bide pouporen da go donese Giovinco poso maloto e zver4e.A jas iskreno mislam deka nema da donese nisto i ke mi bide mn zal
POzz do site od Meggi
Видов,ама не е модерирана...и има непожелни личности кој серат на неа....За тоа направив нова,без љутеш?:smir:БРАТ ВЕКЕ ИМА ГРУПА ЗА АРСЕНАЛ:uvo:
Зашто двајцата, играат на иста позиција, тоест слична..така да, незнам со кој памет, го збориш ова.А зошто не и двајцата мислам дека не би биле повеќе од 30 мил.
Тргаме по титула, и ни треба малце искуство ( малце повеке ) Што ке ти е Гиованчио? или како го викате.. Ни треба некој што ке ни помогне, оваа година. Тој не го гледаш во прв тим, така да ни малку нее потребен. :jaj:JAs se prasuvam zasto ne bide pouporen da go donese Giovinco poso maloto e zver4e.A jas iskreno mislam deka nema da donese nisto i ke mi bide mn zal
POzz do site od Meggi
Зашто двајцата, играат на иста позиција, тоест слична..така да, незнам со кој памет, го збориш ова.
nemojte vakvi dezinformacii da sirite van persi e vo red povredata ne e seriozna i toj ke moze da igra uste na kvalifikaciskiot natprevar za holandija so makedonija
citaj http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=842489
Uh dobro e milo mi e poradi van persi sto nema da bide aut
i sto ke moze da igra
ke odam na stadion samo za nego
pozz
Жалам, оди на ФИФА напрајсиго тоа.Па и некоја резерва да има поквалитетна нели е долго првенството и кај Венгер секој играч може да игра на друга позиција тој може да прилагоди играч да игра каде што му недостасува.