Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dobro be ima nekoj nacin da mi prostite...???...Sho stori ti be Zoki.....ocigledno deka nemash druga rabota i cekash da se smenat stranite na goal....a kazi mi kako da ja najdam koga beshe vo live news...ako mozish odi vidi....a ociglendo deka ti ne znaesh nishtoi za zivotot, ocigledno si nekoja "bubalica" i sedish pred PC za novi informacii....me iznasmea....odi vo zivot....

D'Artagnan, You'll never alone....

p.c. i tatko mi e tuka...za dve nedeli bega anglija....na seminar....e sea ako vi e krivo deka sum bil na natrevar na Arsenal e drugo....oti ti samo na Tv mozish da geldash....pozzzzzzzzzz do moite podrzuvaci i onie koi smetaat deka Arsenal e tim za srce i dusha, a ne za onie koi se prvat deka navivaat za nego....:baeh:
Vidi prijatele ja neam nisto protiv tebe bas si mi simpaticen :vozbud:a ova sto te prasav da ni kazes sto vika tatkoti so ke kupi Wenger ,bev ozbilen...

јас мислам дека Јаја Туре или Матуиди или пак можно е да купи еден од овие двајца + чичо Патрик
ама нз ке видиме вечер/утре

позз

a so ti da ne si mu agent na jaja toure a?:pos2::pos2:
Хаха, добро кажано.

Инаку, видете колку смешно...

Мегги пиша..

Ne rekov jas deka ne treba da se ima iskustvo vo tim samo sigurno ne treba da zemes nekoj od najlutiot rival samo zatoa sto e iskusen toa e mn grdo.A nemoj da mi kazuvas molim te kolku znam jas za fudbal ili ne poso pak ke ti kazam go imam gledano so prai maliot i veruj mi deka e bolji od nasri samo so za razlika od francuzite znaat da go cenat talentot i Juve nejkese da slusne za prodazba.I nemoj da se odnesuvas so mene ko da sum malo dete poso ja koa gledav fudbal ti bese u peleni.

На девојчево, не и е јасно зашто беше продаден еден Баразит ( тоест позајмен ) али јебига... :pos2:

Dobro be ima nekoj nacin da mi prostite...???...Sho stori ti be Zoki.....ocigledno deka nemash druga rabota i cekash da se smenat stranite na goal....a kazi mi kako da ja najdam koga beshe vo live news...ako mozish odi vidi....a ociglendo deka ti ne znaesh nishtoi za zivotot, ocigledno si nekoja "bubalica" i sedish pred PC za novi informacii....me iznasmea....odi vo zivot....

D'Artagnan, You'll never alone....

p.c. i tatko mi e tuka...za dve nedeli bega anglija....na seminar....e sea ako vi e krivo deka sum bil na natrevar na Arsenal e drugo....oti ti samo na Tv mozish da geldash....pozzzzzzzzzz do moite podrzuvaci i onie koi smetaat deka Arsenal e tim za srce i dusha, a ne za onie koi se prvat deka navivaat za nego....:baeh:
Океј, тато нема да се пофтори! :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: Ај сеа иди прошетај малце.. :pusk:

Готово, до 00:00 завршува трансфер пазарот...а нема ни Ш од шпекулација дека некој супер играч доаѓа во Лондон на средба со Арсен.

Газдите му одобрија 30милиони фунти за да купи играч последниве денови...
Зашто е толку тврдоглав Венгер ?!

Цела средина ке ја држав фудбалери кој имаат просек од 22години. :nesvest:

Готово, до 00:00 завршува трансфер пазарот...а нема ни Ш од шпекулација дека некој супер играч доаѓа во Лондон на средба со Арсен.

чекај малку бе брат
има време до 12:00

Во последниот ден, од предниот рок поврзан со Арсенал, до сега немало ни Ш! Затоа у 5 за 00 00, ке има нешто, секоја година е така.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom