Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас очекувам 2ка со оглед на тоа дека City не е во којзнае каква форма па мислам дека е време да го доживее првиот пораз дома. Сепак не очекувам да биде лесно граѓаните се незгодни посебно кога ги пречекуваат јаките екипи. Споредбите од пред неколку години на овој и на сите мечеви на City само може да ве залажат, затоа што овој тим на City е скоро нов, многу различен и подобар во однос на предходните 5-6 години. Така да не би ја гледал многу традицијата.

zosto ? / siguren sum / city moze da zema bodovi od site ama ne i od pretendentite za titula / arsenal , chelsea , ytd ....ke imaat momenti sepak se domakin , no nema da bidat dovolno cvrsti i za toa ke izgubat - mentalnata forma na Arsenal e na najvisoko nivo timov go sledam veke 8/9 godini i ova go kazyvam bas od dnoto na dusata + imaa 49 bez poraz i se ama nikogas ne bile olku kompaktni ko sega / site igraat so "pantersko srce" pa kraj od kraistata koj e city da go tepa Arsenal ?
sepak moj predpostavka / ama 3 :0 ocekuvam ( ja sonuvav ) :smir:

ha ha si ja sonuval?
e pa i jas bi sakal da sonuvam takov ubav son ,ama da se ostvari i na jave:vozbud:

mislam deka ke gi plesneme ama maksimum so 2:0

Ќе ги тепаме, Сити се во криза а Арсенал игра многу мотивирано на последните натпревари. Така да мој тип 1-3.

Мој тип е 1-2.Исто така мислам дека ќе биде 3+!!

LELE EDUARDO EEEEEEEEEEEEEEJ KOJ GOL U PICKU MATER

1:3 super igra od arsenal ,shteta clichy so bese tolku human kon protivnicite

3-1. Прекрасна игра на Арсенал, можеше да ги победиме и со повеќе голови но добро е и вака. Адебајор е ѕвер, неможе да го сопре никој.

Требше да ја играм точен резултат, имав претчуство дека ќе тепаме 3-1 :)

:vozbud: :vozbud: :vozbud: јееееееееееееееееееееееееее :vozbud: алал да му е на адебајор... алал да му е на арсеналлл.... честито на ситееее :back:

Браво'c !!! Едноставно Адебајор ме остава без коментар. Свака част човеку!!!
Честитки за победата!!!

Највеке профитиравме од колово! Челзи и Манчестер нерешено изиграа.

Нека си се тешат сеа кој се најдобри, колку кола има до крај и дека има време.:)

ауууу.... манчестер и челзи... ми го разубавија денот... иако манчестер требаше да изгубат... ама сепак.... први смееееее.... јеееееееееееее

pak izvadija bod kopucine vo posledna sekunda u p.m

inaku denes se vide koj e koj vo anglija

Arsenal najaki

Какви се тие Манчестер значи!Се спасија во 93 минута,а можеа да изгубат.Глупакот Кин како можеше да промаши во второ полувреме.Без разлика на тоа Арсенал ќе си биде шампион

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom