Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
И јас очекувам 2ка со оглед на тоа дека City не е во којзнае каква форма па мислам дека е време да го доживее првиот пораз дома. Сепак не очекувам да биде лесно граѓаните се незгодни посебно кога ги пречекуваат јаките екипи. Споредбите од пред неколку години на овој и на сите мечеви на City само може да ве залажат, затоа што овој тим на City е скоро нов, многу различен и подобар во однос на предходните 5-6 години. Така да не би ја гледал многу традицијата.

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
zosto ? / siguren sum / city moze da zema bodovi od site ama ne i od pretendentite za titula / arsenal , chelsea , ytd ....ke imaat momenti sepak se domakin , no nema da bidat dovolno cvrsti i za toa ke izgubat - mentalnata forma na Arsenal e na najvisoko nivo timov go sledam veke 8/9 godini i ova go kazyvam bas od dnoto na dusata + imaa 49 bez poraz i se ama nikogas ne bile olku kompaktni ko sega / site igraat so "pantersko srce" pa kraj od kraistata koj e city da go tepa Arsenal ?
sepak moj predpostavka / ama 3 :0 ocekuvam ( ja sonuvav ) :smir:
ha ha si ja sonuval?
e pa i jas bi sakal da sonuvam takov ubav son ,ama da se ostvari i na jave:vozbud:

mislam deka ke gi plesneme ama maksimum so 2:0

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Ќе ги тепаме, Сити се во криза а Арсенал игра многу мотивирано на последните натпревари. Така да мој тип 1-3.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Мој тип е 1-2.Исто така мислам дека ќе биде 3+!!

Член од
21 септември 2007
Мислења
89
Поени од реакции
1
LELE EDUARDO EEEEEEEEEEEEEEJ KOJ GOL U PICKU MATER

1:3 super igra od arsenal ,shteta clichy so bese tolku human kon protivnicite

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
3-1. Прекрасна игра на Арсенал, можеше да ги победиме и со повеќе голови но добро е и вака. Адебајор е ѕвер, неможе да го сопре никој.

Требше да ја играм точен резултат, имав претчуство дека ќе тепаме 3-1 :)

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
:vozbud: :vozbud: :vozbud: јееееееееееееееееееееееееее :vozbud: алал да му е на адебајор... алал да му е на арсеналлл.... честито на ситееее :back:

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Браво'c !!! Едноставно Адебајор ме остава без коментар. Свака част човеку!!!
Честитки за победата!!!

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Највеке профитиравме од колово! Челзи и Манчестер нерешено изиграа.

Нека си се тешат сеа кој се најдобри, колку кола има до крај и дека има време.:)

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
ауууу.... манчестер и челзи... ми го разубавија денот... иако манчестер требаше да изгубат... ама сепак.... први смееееее.... јеееееееееееее

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
pak izvadija bod kopucine vo posledna sekunda u p.m

inaku denes se vide koj e koj vo anglija

Arsenal najaki

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Какви се тие Манчестер значи!Се спасија во 93 минута,а можеа да изгубат.Глупакот Кин како можеше да промаши во второ полувреме.Без разлика на тоа Арсенал ќе си биде шампион

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom