VaZzilL
Сантино Џеновезе
- Член од
- 23 април 2007
- Мислења
- 921
- Поени од реакции
- 39
Па нека водат, нивна работа, кога тогаш ќе кикснат.:wink:Копилињата Манчестер водат 2-0
Па нека водат, нивна работа, кога тогаш ќе кикснат.:wink:Копилињата Манчестер водат 2-0
Што позиција игра тој што го зборите?
da i toa izgleda dosta dobar ...Напаѓач.
Go ripnavme njukasl rutinski!!!!!!!!!!!!!
Добро е да си оптимист ама мора реално да се гледа на работите.Сити играат одлично на свој терен и ќе биде тешко да се победат!!nasiot sleden protivnik e
man city / dosta nezgoden tim
prviot natprevar kolku sto se sekavam bese 1:0
cesc gi resi , RvP promasi penal !
ama sega e razlicno oni se domakini + ubava rabota e sto se vraka masinata RvP , igraat so svojot najlut rival nareden natprevar im e so man utd ocekuvam lesno 0:3 dva na ade-tOO i welcome back RvP so gol4e
optimist sum . a ?
pozZ
ne velam ne , ama Arsenal e Arsenal nema tie da brkaat bodovi od nas !Добро е да си оптимист ама мора реално да се гледа на работите.Сити играат одлично на свој терен и ќе биде тешко да се победат!!
ama toa i jas vikam ... + sso ytd igraat na 10 ti ... gradskoto derbi za koe ziveat sigurno iim e kade pobiten toj natprevarАбе во лоша форма се Сити, ќе ги скршите. Испаднаа од ФА Купот со поразот од Шефилд Ј. и изиграа 1:1 против Дерби.
А бе остај ти побитен, не играат дома, на Олд Трафорд играат. Да си го добијат сега тие натпреварот против вас, за да има со што да се вадат кај нас. Ќе речат се изморивме против Арсенал па затоа изгубивме. Тие живеат за натпреварот ама ќе "Умрат" после тој натпревар од страм:pos2:ama toa i jas vikam ... + sso ytd igraat na 10 ti ... gradskoto derbi za koe ziveat sigurno iim e kade pobiten toj natprevar
pozZ
ocekuvam pobeda od tri : 0 city dosta slabo igra protiv arsenal - ade-tOO e vo "top" forma - ke bide macno ama koga ke se raspukaat "young guns" "graganite" ke podkleknatА бе остај ти побитен, не играат дома, на Олд Трафорд играат. Да си го добијат сега тие натпреварот против вас, за да има со што да се вадат кај нас. Ќе речат се изморивме против Арсенал па затоа изгубивме. Тие живеат за натпреварот ама ќе "Умрат" после тој натпревар од страм:pos2:
mi teknuva pred 3/4 sezoni do 20 minuta bese 5 : 0 za nasite !Според мене ќе паднат многу голови!
zosto ? / siguren sum / city moze da zema bodovi od site ama ne i od pretendentite za titula / arsenal , chelsea , ytd ....ke imaat momenti sepak se domakin , no nema da bidat dovolno cvrsti i za toa ke izgubat - mentalnata forma na Arsenal e na najvisoko nivo timov go sledam veke 8/9 godini i ova go kazyvam bas od dnoto na dusata + imaa 49 bez poraz i se ama nikogas ne bile olku kompaktni ko sega / site igraat so "pantersko srce" pa kraj od kraistata koj e city da go tepa Arsenal ?sonne zacuden sum kakov optimist si u vrska so city :S ja naprotiv mislim deka tesko ke bide moze i nereseno dae