Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aпсолутно се согасувам, посебно со болдот. Затоа па и Стиви Џи не ми е баш најдобра замена, се знае колку скандали го следеа и него. Не е ова плус главен скандал кој му се случил на Тери, пред месец два излезе дека рашетувал луѓе во тренинг кампот на Челзи колку што знам, не разбрав добро.
Рио има казни за брзо возење, под дејство на алкохол, Руни ко помал призна дека посетувал бордели, ама па сега е фамилијарен човек, така да Руни највеќе би одговарал, мада опцииве за избор за огледување...![]()
кажи му ти на тери така тој изгледа не разбира:pos2::pos2:Еј ќути..Сега размислував кој би можел да биде капитен...сите полни со скандали на крај
И да, Руни може да биде одличен капитен..како што кажува Ферги: Кога човек ќе се ожени, одма станува сериозна личност
![]()
Лескот....:pos2:Претпоставувам дека после ова Џон ќе се откаже од играње за репрезентацијата а капитенската лента ќе иде кај Рио или Џерард.После ова, најдобрата back 4 за Англија би била
Glen - Rio - Lescott - Cole
Аха, секако. Фергусон не ми е најомилен, ама дека често се согласувам со него за нешто, се согласувам. А тоа е фактот дека Тери, Фердинанд, Браун, Ешли Кол, Лампард, Керик, Џерард, Џо Кол и Руни се единствените Англичани кои сериозно го искусиле највисокото ниво (ЛШ), за разлика од Бразил, кај кој можиш да најш 30ина такви, или Шпанија....И да се откаже он губи..Он нема да освои СП![]()
Бербатов па оти игра во Манчестер Јунајтед е играчиште невидено.Ако е играчиште ќе играл во Манчестер Јунајтед, Барселона, Реал Мадрид, а не во Челзи, тим кој постои од 2005 година :helou:
Ма Рио е пример за Англиската младина, едноставно како ли само уште кога дојде Капело му избега лентава на Рио...?? :raz:http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...-after-John-Terry-is-stripped-of-armband.html
Уште не е ништо официјално, само шпекулации.Најдобриот избор моментално според мене, иако често се повредува.Заменик Стиви џи.
Лескот....:pos2:
После Тери е Вес Браун иако е јасно дека Тери е многу подобар од него, Лескот е мочко.
Но Тери нема да се откажи, такви мисли доаѓаат само кај лузерски лузери. :smir:
Ма Рио е пример за Англиската младина, едноставно како ли само уште кога дојде Капело му избега лентава на Рио...?? :raz:
Не ме разбра. Рио е пример кој треба да го копираат сите англичанчиња.Подобар пример е од Тери дефинитивно.А ова за Браун незнам шо да кажам, гледај некоја утакмица и заклучи колку грешки само направи и колку пати Еванс на последниве неколку утакмици и Видич и Рио порано мораа да му ги корегираат грешките.
LOL!! wtf??? Болни се овие бе еј :jaj: