Фан Клуб: Англија

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Па тоа и го кажав со последните 6 збора :)

Aпсолутно се согасувам, посебно со болдот. Затоа па и Стиви Џи не ми е баш најдобра замена, се знае колку скандали го следеа и него. Не е ова плус главен скандал кој му се случил на Тери, пред месец два излезе дека рашетувал луѓе во тренинг кампот на Челзи колку што знам, не разбрав добро.
Рио има казни за брзо возење, под дејство на алкохол, Руни ко помал призна дека посетувал бордели, ама па сега е фамилијарен човек, така да Руни највеќе би одговарал, мада опцииве за избор за огледување... :)

Еј ќути..:) Сега размислував кој би можел да биде капитен...сите полни со скандали на крај :) И да, Руни може да биде одличен капитен..како што кажува Ферги: Кога човек ќе се ожени, одма станува сериозна личност :)

Еј ќути..:) Сега размислував кој би можел да биде капитен...сите полни со скандали на крај :) И да, Руни може да биде одличен капитен..како што кажува Ферги: Кога човек ќе се ожени, одма станува сериозна личност :)
кажи му ти на тери така тој изгледа не разбира:pos2::pos2:

Претпоставувам дека после ова Џон ќе се откаже од играње за репрезентацијата а капитенската лента ќе иде кај Рио или Џерард.После ова, најдобрата back 4 за Англија би била

Glen - Rio - Lescott - Cole
Лескот....:pos2:
После Тери е Вес Браун иако е јасно дека Тери е многу подобар од него, Лескот е мочко.
Но Тери нема да се откажи, такви мисли доаѓаат само кај лузерски лузери. :smir:

И да се откаже он губи..Он нема да освои СП :):):)
Аха, секако. Фергусон не ми е најомилен, ама дека често се согласувам со него за нешто, се согласувам. А тоа е фактот дека Тери, Фердинанд, Браун, Ешли Кол, Лампард, Керик, Џерард, Џо Кол и Руни се единствените Англичани кои сериозно го искусиле највисокото ниво (ЛШ), за разлика од Бразил, кај кој можиш да најш 30ина такви, или Шпанија....

Ако е играчиште ќе играл во Манчестер Јунајтед, Барселона, Реал Мадрид, а не во Челзи, тим кој постои од 2005 година :helou:
Бербатов па оти игра во Манчестер Јунајтед е играчиште невидено.
Знам дека е време за изживување врз Челзи и Тери, но тоа се прај со реални аргументи, колку и ајкјуто да не дозволува.

http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...-after-John-Terry-is-stripped-of-armband.html

Уште не е ништо официјално, само шпекулации.Најдобриот избор моментално според мене, иако често се повредува.Заменик Стиви џи.
Ма Рио е пример за Англиската младина, едноставно како ли само уште кога дојде Капело му избега лентава на Рио...?? :raz:

И Рио не е цвеќе за мирисање али ај ...

Како навивач на Челзи ич ама ич не ми е гајле шо Џон Тери не е повеќе капитен а за тоа дека Англија немале да напраат ништо без Тери, јас ќе прашам зошто? Тери останува да игра и мислам дека ќе биде повеќе мотивиран да му докаже и на Капело и на цела Англија дека професијата нема врска со приватниот живот.
како и е честитки до новиот капитен на Англија :smir:

Лескот....:pos2:
После Тери е Вес Браун иако е јасно дека Тери е многу подобар од него, Лескот е мочко.
Но Тери нема да се откажи, такви мисли доаѓаат само кај лузерски лузери. :smir:

Ма Рио е пример за Англиската младина, едноставно како ли само уште кога дојде Капело му избега лентава на Рио...?? :raz:

Подобар пример е од Тери дефинитивно.А ова за Браун незнам шо да кажам, гледај некоја утакмица и заклучи колку грешки само направи и колку пати Еванс на последниве неколку утакмици и Видич и Рио порано мораа да му ги корегираат грешките.

Подобар пример е од Тери дефинитивно.А ова за Браун незнам шо да кажам, гледај некоја утакмица и заклучи колку грешки само направи и колку пати Еванс на последниве неколку утакмици и Видич и Рио порано мораа да му ги корегираат грешките.
Не ме разбра. Рио е пример кој треба да го копираат сите англичанчиња.
Браун ваков или таков, знај да изигра на високо ниво. За да го чуваш Родаљега ти треба само коњство, за да го чуваш Кака ти треба и малку појќе фудбалски памет и искуство со такви играчи.

Англија се најде во Групата G која брои пет репрезентации

1. Англија
2. Швајцарија
3. Бугарија
4. Велс
5. Црна Гора

Мислам дека нема достојни противници Англија во оваа група и дека ќе се пласираат директно на ЕП 2012 во Украина и Полска :helou:

Ми се допаѓа групата..Можда и најлесна е оваа,како што кажа Миле,нема достојни противници.. :tv:

Wиииweee, кога ќе види Вики кај го праќа Бекамчо :(

Англија е втора репрезентација која ја фаворизирам за освојување на СП, прва ми е Бразил. Има шанси Англија, ама пак имам некое чувство дека ќе се заебат некаде кај 1/4 финале, поради некоја глупа грешка ќе изгубат :)

BREAKING NEWS: Manchester City Defender Wayne Bridge Quits England Over John Terry Affair

:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom