Фан Клуб: Англија

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
И така се планираше играч од Манчестер да биде капитен..
Сеа ова капаче на све..
Глуп тренер бил,глуп ќе остане..Тери не губи ништо освен лентата,а Капело губи играчиште..баш сакам да се откаже па да види гомнаров што изгубил..

Сеа ова капаче на све..

Глуп тренер бил,глуп ќе остане..Тери не губи ништо освен лентата,а Капело губи играчиште..баш сакам да се откаже па да види гомнаров што изгубил..

:cry::cry::cry: :)

Ако Капело е глуп тренер, тогаш слободно префли се да гледаш ракомет или кошарка... :jaj: уште што нема да прочиташ на ова форумот ајјјј :nesvest:... Капело губил играчиште... Капело губи мочко, плачко, пи*ка итн... Ако е играчиште ќе играл во Манчестер Јунајтед, Барселона, Реал Мадрид, а не во Челзи, тим кој постои од 2005 година :helou:

Ако Капело е глуп тренер, тогаш слободно префли се да гледаш ракомет или кошарка... :jaj: уште што нема да прочиташ на ова форумот ајјјј :nesvest:... Капело губил играчиште... Капело губи мочко, плачко, пи*ка итн... Ако е играчиште ќе играл во Манчестер Јунајтед, Барселона, Реал Мадрид, а не во Челзи, тим кој постои од 2005 година :helou:

Ај бе не треси...Капело губел мочко...Капело го губи најдобриот централен бек во светот...и да те корегирам,Челзи постои од 1905 :pipi:

Ај бе не треси...Капело губел мочко...Капело го губи најдобриот централен бек во светот...

и да те корегирам,Челзи постои од 1905 :pipi:

Немој не ме радуј :pos:

Уффф ме просветли :wink: а, ја се па мислам од 2005 постојат, а незнам зашто така сум мислел оти до пред тоа не сум ги гледал да освојат некоја титула, да играат Лига на Шампиони, купче ова-она...

Колку да се разбереме:

Манчестер Јунајтед 3 титули по ред
Челзи 3 титули во Историја

Али ајде да не менуваме тема, ова е фан клуб Англија, а темата на разговор е најдобриот централен бек во светот - Џон Тери, кој трагично ја загуби капитенската лента :pos:

Сеа ова капаче на све..

Оф лелеее Капело бил глуп, глуп ќе останел...Поим немаш од фудбал.Позз

Ај бе не треси...Капело губел мочко...Капело го губи најдобриот централен бек во светот...и да те корегирам,Челзи постои од 1905 :pipi:
Не го губи. Тери се нема откажано од репрезентацијата, и нема ни да се откаже затоа што си ја знае грешката. И капитен не треба да биде некој само што си ја дава душата на терен(мада и така да е Руни треба да биде капитен). Туку капитен треба да биде некој за пример и на терен и вон терен. Некој во кој малите деца треба да се огледуваат, особено во англиската репрезентација. И не бидете понесени од чувствата дека навивате за Челзи па ова, она. Така само си докажувате колку не знаете за фудбалот, гледајте малку реално.

Koj сака нека е..Не знам зошто се бунат фановите на Челзи,мене искрено ми е сеисто..А иначе и без Тери се може нели? Можда би можел да изгуби еден од најдобрите дефанзифци Капело,но сигурно нема да плаче по него..:toe:

А ако на Тери не му се игра фудбал,нека си тере,никој не му брани..:smir:

лош избор направи капело си ги поби ставовите со рио:toe:

тери ќе игра за англија и после светско а капело ако киксни лета сосе партали.
можеби тери заслужи да лета поради скандалот,но капело требаше најмалку да се прашува:salut:

E кој да се праша??

Тоа е тоа..Го сменија..Летово ќе видиме како ќе игра Англија со новиот капитен,кој и да е..:toe:

Според мене ако некој заслужуваше да биде капитен на Англија, беше Тери. Доколку сево ова е вистина и не е толку трагично, колку што е трагична причината. Тери нема причина да се откаже и не ни верувам дека така лесно би се откажал од играње на СП.

Мислам дека е голем професионалец и би имал огромна желба на следново СП да покаже зошто е најдобриот централен бек во свет.

E кој да се праша??

Тоа е тоа..Го сменија..Летово ќе видиме како ќе игра Англија со новиот капитен,кој и да е..:toe:
фудбалската федерацијата на англија треба да се праша а не капело кој е само 1-2 год тука.
што ќе се случи ако на пример влето капело ја напушти репрезентацијата и друг да се постави за тренер,тој можеби ќе сака џерард или руни да биде капитен
тренерот мислам дека најмалку треба да одлучува :toe:
како и да е си викам дека нема да се испосерат како и претходниот пат

(мада и така да е Руни треба да биде капитен). Туку капитен треба да биде некој за пример и на терен и вон терен. Некој во кој малите деца треба да се огледуваат, особено во англиската репрезентација. И не бидете понесени од чувствата дека навивате за Челзи па ова, она. Така само си докажувате колку не знаете за фудбалот, гледајте малку реално.

Aпсолутно се согасувам, посебно со болдот. Затоа па и Стиви Џи не ми е баш најдобра замена, се знае колку скандали го следеа и него. Не е ова плус главен скандал кој му се случил на Тери, пред месец два излезе дека рашетувал луѓе во тренинг кампот на Челзи колку што знам, не разбрав добро.
Рио има казни за брзо возење, под дејство на алкохол, Руни ко помал призна дека посетувал бордели, ама па сега е фамилијарен човек, така да Руни највеќе би одговарал, мада опцииве за избор за огледување... :)

Aпсолутно се согасувам, посебно со болдот. Затоа па и Стиви Џи не ми е баш најдобра замена, се знае колку скандали го следеа и него. Не е ова плус главен скандал кој му се случил на Тери, пред месец два излезе дека рашетувал луѓе во тренинг кампот на Челзи колку што знам, не разбрав добро.

Кога ќе се собере се, гледајќи реално, не заслужува ни Џерард, ниту пак Фердинанд.

Ако се гледа до толку реално и принципиелно, остануваат Руни и Лампард.

Кога ќе се собере се, гледајќи реално, не заслужува ни Џерард, ниту пак Фердинанд.

Ако се гледа до толку реално и принципиелно, остануваат Руни и Лампард.

Се едитирав, читај пак :))))))

Рио има казни за брзо возење, под дејство на алкохол, Руни ко помал призна дека посетувал бордели, ама па сега е фамилијарен човек, така да Руни највеќе би одговарал, мада опцииве за избор за огледување... :)
сите способни за капитени имаат афери скандали др.
џерард(тепач)
Тери(ебач)
бекам(ебач)
рио(допинг)
руни(кафанско дете)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom