Фан Клуб: Англија

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Еве му ја исповедта :icon_lol:

'I have thought long and hard about my position in the England football team in the light of the reporting and events over the last few weeks.
'It has always been an honour to play for England. However, after careful thought I believe my position in the squad is now untenable and potentially divisive.
'Sadly therefore I feel for the sake of the team and in order to avoid what will be inevitable distractions, I have decided not to put myself forward for selection.
'I have today informed the management of this decision. I wish the team all the very best in South Africa.'

Сега најверојатно лево ке игра Бејнс...

Ах како се повреди гибс само иначе печен беше за на светско со оглед на моменталната ситуација

Ах како се повреди гибс само иначе печен беше за на светско со оглед на моменталната ситуација

Гибс пред Бејнс? Нема шанси! Бејнс игра стандардно во солиден клуб од премиер лига. Гибс е само дете кое ретко игра во Арсенал и не е спремно за на Светско Првенство. Здравје, можда ќе го биде за наредните првенства, за ова НЕ!

Гибс пред Бејнс? Нема шанси! Бејнс игра стандардно во солиден клуб од премиер лига. Гибс е само дете кое ретко игра во Арсенал и не е спремно за на Светско Првенство. Здравје, можда ќе го биде за наредните првенства, за ова НЕ!

абе не мислев за да игра прва постава ,сакав да кажам дека ќе беше земен бидејќи на почетокот на сезоната кога не беше повреден капело често идеше да го гледа како игра, и се спомнуваа реални шанси за да биде земен :salut:

Милев брат не претерви :) .Гибс ке го биде ама за следното ...и да не беше повреден фалат утакмици за светско...

Aбе а ке ја дават ли вечерва некаде Англија- Египет на телевизија?:helou:

Aбе а ке ја дават ли вечерва некаде Англија- Египет на телевизија?:helou:
Al Jazeera Sport +3
Al Jazeera Sport 2
Alfa TV Cyprus
Diema
ITV 1
ITV 1 Wales
Nova Sport (Cze)
NTV+ Sport On-Line
Setanta Ireland
Sky Sport 1 (Italy)
Sky Super Calcio
Sport 1.2 (Ned)
Sport TV2
SportKlub (Croatia)
SportKlub (Hungary)
SportKlub (Poland)
SportKlub (Romania)
SportKlub+ (SE Europe)
SuperSport 3 (ZA)
SuperSport 3A
SuperSport 3N
Tring Sport News
TRK Futbol
Ulster TV
Viasat Football (Nor)
Viasat Sport (F/S)
YES Sport 2
~ ITV HD
~ Sky Sport HD1 (Italy)
~ Sky Super Calcio HD

На овие ќе има пренос. Инаку мислам дека овој ќе биде еден од поинтересните натпревари денес, но мислам Англија ќе победи.

So vakva igra niso na svetsko ne praime ...
So e rabotava ja pogresen link gledam ili kasnat na rezultati.com ?? Posto kolku sto uspeav da vidam izramnija Englezive i veke imaat use edna sansa , nekako podobro igraat vtorovo poluvreme

Англија - Египет 3-1... два гола на Питер Крауч и еден на Шон Рајт Филипс :helou:

Толку од желбата на Бекам да оди на светско ја скина ахиловата тетива.

У курац бе !!!! :zid::zid::nerv::nerv:

Ај ваљда ќе успее да се опорави,ама мнооогу тешко :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom