Фан Клуб: Амак СП Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го нема во Климето да каже.:vozbud:Климе климе бре климееее:pos2: мала шала:pos2::pos2:

Неуспешен старт во Европа :(
Амам СП 70:76 Лашко

П.С. Богоев беше најдобар кај нашиве

Неуспешен старт во Европа :(
Амам СП 70:76 Лашко

П.С. Богоев беше најдобар кај нашиве
Аман бе :(:(:(Жал ми е искрено,но тоа е...:toe:
П.С Ви реков дека Тимбата е нај јак во важни утакмици,како изигра Војдан,Агоч?Дај нешто повеќе.

Аман бе :(:(:(Жал ми е искрено,но тоа е...:toe:
П.С Ви реков дека Тимбата е нај јак во важни утакмици,како изигра Војдан,Агоч?Дај нешто повеќе.

Слабо изиграа сите (Војдан, Фрај, Агоч, Чубрило) само Богоев беше на ниво(15-тина поени постигна отприлика),

Иначе до полувреме све се одвиваше по планот :),
на крај од прва четвртина водевме со 6 разлика,
на полувреме беше 3 разлика за нас 38-35,
најслабо го изиграа првиот дел од третата четвртина, на крај од трета четвртина беше 4 поени за Лашко,
последната четвртина рутунски ја одиграа и победија :(

како навивањето .... и саа шансата ви е таму ..

Слабо изиграа сите (Војдан, Фрај, Агоч, Чубрило) само Богоев беше на ниво(15-тина поени постигна отприлика),

Иначе до полувреме све се одвиваше по планот :),
на крај од прва четвртина водевме со 6 разлика,
на полувреме беше 3 разлика за нас 38-35,
најслабо го изиграа првиот дел од третата четвртина, на крај од трета четвртина беше 4 поени за Лашко,
последната четвртина рутунски ја одиграа и победија :(
Подобри се од вас?Значи ако не му бил денот на Фрај,ако не му бил денот на Војдан,ако не му бил денот на Агоч....Фрај може да даде и 30 поена на утакмица,Војдан 20,Агоч 15,тоа ти е 65 поени:vozbud::helou:...ЗНачи има надеж,можеби ќе изненадите во Словенија.:smir:

Подобри се од вас?Значи ако не му бил денот на Фрај,ако не му бил денот на Војдан,ако не му бил денот на Агоч....Фрај може да даде и 30 поена на утакмица,Војдан 20,Агоч 15,тоа ти е 65 поени:vozbud::helou:...ЗНачи има надеж,можеби ќе изненадите во Словенија.:smir:

Ќе биде многу тешко да се изненадат во Словенија, поискусни се,
многу ми беше чудно шо во прво полувреме шутираа многу тројки, и со голем процент ги даваа, а во второ пол. шутнаа 1 или 2 пати и тоа на крајот на последната четвртина :toe:

Заборајв да спомнам за навивањето,
имаше еден мал инцидент мислам дека беше кон крајот на 2-рата четвртина, еден од навивачите фрли петарда па имаше мали нереди помеѓу навивачката група и обезбедувањето,
за среќа се добро помина :smir:

многу ми беше чудно шо во прво полувреме шутираа многу тројки, и со голем процент ги даваа, а во второ пол. шутна 1 или 2 пати и тоа на крајот на последната четвртина :toe:

имаше еден мал инцидент мислам дека беше кон крајот на 2-рата четвртина, еден од навивачите фрли петарда па имаше мали нереди помеѓу навивачката група и обезбедувањето,
Петарда на терен??????АУуу,ако е тоа...ФИБА ќе ве еба сега.:nesum:

многу ми беше чудно шо во прво полувреме шутираа многу тројки, и со голем процент ги даваа, а во второ пол. шутнаа 1 или 2 пати и тоа на крајот на последната четвртина :toe:

kolku zrtvi ima?
A salata skros li vi bese polna?

http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj1EsyH5rjn2.gameID_6492-3-A-1.compID_BYg5Rb55Jw-G5I3MZ6JB01.season_2009.roundID_6492.teamID_.html#{1069DEBF-F6B0-48E8-9680-5C0DE029CF6B}
еве ви линк за статистика, ако не сте виделе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom