Кавадарчанец
Бадр Хари фан
- Член од
- 18 декември 2007
- Мислења
- 4.156
- Поени од реакции
- 29
Го нема во Климето да каже.Климе климе бре климееее:pos2: мала шала:pos2::pos2:
Аман бе Жал ми е искрено,но тоа е...Неуспешен старт во Европа
Амам СП 70:76 Лашко
П.С. Богоев беше најдобар кај нашиве
Слабо изиграа сите (Војдан, Фрај, Агоч, Чубрило) само Богоев беше на ниво(15-тина поени постигна отприлика),Аман бе Жал ми е искрено,но тоа е...
П.С Ви реков дека Тимбата е нај јак во важни утакмици,како изигра Војдан,Агоч?Дај нешто повеќе.
Подобри се од вас?Значи ако не му бил денот на Фрај,ако не му бил денот на Војдан,ако не му бил денот на Агоч....Фрај може да даде и 30 поена на утакмица,Војдан 20,Агоч 15,тоа ти е 65 поени:helou:...ЗНачи има надеж,можеби ќе изненадите во Словенија.:smir:Слабо изиграа сите (Војдан, Фрај, Агоч, Чубрило) само Богоев беше на ниво(15-тина поени постигна отприлика),
Иначе до полувреме све се одвиваше по планот ,
на крај од прва четвртина водевме со 6 разлика,
на полувреме беше 3 разлика за нас 38-35,
најслабо го изиграа првиот дел од третата четвртина, на крај од трета четвртина беше 4 поени за Лашко,
последната четвртина рутунски ја одиграа и победија
Ќе биде многу тешко да се изненадат во Словенија, поискусни се,Подобри се од вас?Значи ако не му бил денот на Фрај,ако не му бил денот на Војдан,ако не му бил денот на Агоч....Фрај може да даде и 30 поена на утакмица,Војдан 20,Агоч 15,тоа ти е 65 поени:helou:...ЗНачи има надеж,можеби ќе изненадите во Словенија.:smir:
Петарда на терен??????АУуу,ако е тоа...ФИБА ќе ве еба сега.:nesum:Ќе биде многу тешко да се изненадат во Словенија, поискусни се,
многу ми беше чудно шо во прво полувреме шутираа многу тројки, и со голем процент ги даваа, а во второ пол. шутна 1 или 2 пати и тоа на крајот на последната четвртина
Заборајв да спомнам за навивањето,
имаше еден мал инцидент мислам дека беше кон крајот на 2-рата четвртина, еден од навивачите фрли петарда па имаше мали нереди помеѓу навивачката група и обезбедувањето,
за среќа се добро помина :smir:
Не, не беше на терен, на трибинаПетарда на терен??????АУуу,ако е тоа...ФИБА ќе ве еба сега.:nesum:
kolku zrtvi ima?Ќе биде многу тешко да се изненадат во Словенија, поискусни се,
многу ми беше чудно шо во прво полувреме шутираа многу тројки, и со голем процент ги даваа, а во второ пол. шутнаа 1 или 2 пати и тоа на крајот на последната четвртина
Заборајв да спомнам за навивањето,
имаше еден мал инцидент мислам дека беше кон крајот на 2-рата четвртина, еден од навивачите фрли петарда па имаше мали нереди помеѓу навивачката група и обезбедувањето,
за среќа се добро помина :smir:
Фала му на Бога сите преживеавме,kolku zrtvi ima?
A salata skros li vi bese polna?
Фала му на Бога сите преживеавме,
салата беше полуполна, за жал :uvo:
Ти мојш да си тумачиш како сакашZnaci ti si po opredeluvanje optimist... :icon_eek:
Ja gleas salata polupolna a ne poluprazna...:helou: