Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Некои мислења за Теорија на програмирање? Планирам да одам Софтверско инженерство (модулот) па гледам дека е потребен .

Некои мислења за Теорија на програмирање? Планирам да одам Софтверско инженерство (модулот) па гледам дека е потребен .
Предметот е страшно досаден.
Модулите немаат никаква функција, служат за да те насочат само.

Предметот е страшно досаден.
Модулите немаат никаква функција, служат за да те насочат само.

Па добро, мислам дека би било убаво да имаш и профил во дипломата. Иначе бев отсутен некое време па не прочитав никаде, дали ние студентите што сме втора генерација на ФИНКИ ќе продолжиме по старата програма, 2012?

^дап.. :) ќе си тераме така ние

и да, лани беше најголемиот бејби-бум изгледа, сеа годинава нешто послабо :D

Eva Molotow дај некако да ти пишам, ми треба една информација од тебе.

Дечки пак јас во врска со резултативе. Да прашам колку студенти примаат на КНИ- Англиски јазик?

Дали има некој расположен да ми помогне АОК? Сакам да поставам едно брзо, кратко прашање... :)

Дали има некој расположен да ми помогне АОК? Сакам да поставам едно брзо, кратко прашање... :)

Не разбирам. Која е поентата да прашаш некој по приватна порака, кога можеш тука да го поставиш прашањето?
Ако го напишеш прашањето тука ќе се зголеми бројот на луѓе кои ќе го прочитаат истото, а може и ќе се нафати некој/а да ти одговори.

што е финтата со КНИ и на англиски што има? демек за странци?

што е финтата со КНИ и на англиски што има? демек за странци?

Практично е за тие кои ќе фаќат патот. :D Учеш јазик, учеш програмирање, куферите, Америка, чао пријатно! :D WIN!

Практично е за тие кои ќе фаќат патот. :D Учеш јазик, учеш програмирање, куферите, Америка, чао пријатно! :D WIN!
без меѓународен сертификат Америка тешко :) други земји не знам.

без меѓународен сертификат Америка тешко :) други земји не знам.

Секако, не е толку лесно колку што го претставив но верувам дека и те како потпомага во процесот. :D Исто пружи потенцијал за поголема спремност при земање на TOEFL и други тестови за апликација на странски факултети.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom