Предметот е страшно досаден.Некои мислења за Теорија на програмирање? Планирам да одам Софтверско инженерство (модулот) па гледам дека е потребен .
Па добро, мислам дека би било убаво да имаш и профил во дипломата. Иначе бев отсутен некое време па не прочитав никаде, дали ние студентите што сме втора генерација на ФИНКИ ќе продолжиме по старата програма, 2012?Предметот е страшно досаден.
Модулите немаат никаква функција, служат за да те насочат само.
Сега може.Eva Molotow дај некако да ти пишам, ми треба една информација од тебе.
40 во државна и 20 во приватна квотаДечки пак јас во врска со резултативе. Да прашам колку студенти примаат на КНИ- Англиски јазик?
Не разбирам. Која е поентата да прашаш некој по приватна порака, кога можеш тука да го поставиш прашањето?Дали има некој расположен да ми помогне АОК? Сакам да поставам едно брзо, кратко прашање...
Практично е за тие кои ќе фаќат патот. Учеш јазик, учеш програмирање, куферите, Америка, чао пријатно! WIN!што е финтата со КНИ и на англиски што има? демек за странци?
без меѓународен сертификат Америка тешко други земји не знам.Практично е за тие кои ќе фаќат патот. Учеш јазик, учеш програмирање, куферите, Америка, чао пријатно! WIN!
Секако, не е толку лесно колку што го претставив но верувам дека и те како потпомага во процесот. Исто пружи потенцијал за поголема спремност при земање на TOEFL и други тестови за апликација на странски факултети.без меѓународен сертификат Америка тешко други земји не знам.