Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е еден или посебно за секој предмет?

И за упис исто, во потребни документи пишува

2. Уписен дупли лист со 50,00 ден. административна такса (се плаќа на уплатница или преку СМС);
3. Образец за запишување на семестар (УКИМ) со 50,00 ден. административна такса (се плаќа на уплатница или преку СМС);

, а подолу
Потребно е да се внесат таксени марки во противредност од 100 денари (50 за упис на семестар, 50 за изборот на предмети). Оваа таксена марка за образец за упис на семестар (2) е иста со оваа за избор на предмети или?
Eден дупли е тој.
Абе на чичeто ќе му каеш таму за заверка и упис, они поише од нас знаат, се точно ќе ти дае XD

2. Уписен дупли лист со 50,00 ден. административна такса (се плаќа на уплатница или преку СМС);
3. Образец за запишување на семестар (УКИМ) со 50,00 ден.

Уписен дупли се мисли на тој за упис на година?

Извините за дезинформираноста, но од каде ги наоѓате информациите за заверка на семестар, не гледам да стигнал маил или нешто :D

А линк за договорот нема...

Да прашам, кога ќе запишуваш втор семестар ти останува кај нив индексот некое време, така?

А линк за договорот нема...

Да прашам, кога ќе запишуваш втор семестар ти останува кај нив индексот некое време, така?
да, извадете си слободна пред заверка xD (мада мислам бараат заверен индекс али кој ги ебе, ја иам изаведно слободна и без индекс пошо ми го задржаа у студентски ептен)

да, извадете си слободна пред заверка xD (мада мислам бараат заверен индекс али кој ги ебе, ја иам изаведно слободна и без индекс пошо ми го задржаа у студентски ептен)

Не за тоа него да не ми е во студентски, а треба испит да полагам. :D

Не за тоа него да не ми е во студентски, а треба испит да полагам. :D
ти е гајле...ретко се дешава да бараат индекс, а моеш и со легитимација или лична карта, нема да ти напраат проблем

ти е гајле...ретко се дешава да бараат индекс, а моеш и со легитимација или лична карта, нема да ти напраат проблем

На нормални факултети го враќаат наредниот ден. Ама овде веќе стварно мислам дека не постои нешто што би ме зачудило. :D

Испитни задачи по предметот СТРУКТУРИРАНО ПРОГРАМИРАЊЕ (С) електронска верзија ако има некој и ако сака да ми прати?!

Вака , дали е можно да се полага само задачи на испит по матеатика1 кај Бакева, т.е од теорија ништо да не непишам,па после следната сесија само теорија да полагам? Знае некој или ке биде најдобро неа да ја прашам..?

Вака , дали е можно да се полага само задачи на испит по матеатика1 кај Бакева, т.е од теорија ништо да не непишам,па после следната сесија само теорија да полагам? Знае некој или ке биде најдобро неа да ја прашам..?

Абе мене ми кажаа дека положените задачи се важеле само една сесија а теоријата три сесии. Колку е точно не знам, прашав на темава ама никој не одговори, му пишав мејл на Ванчо ама не ми одговори така да....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom