Емкаа
the worst thing about prison was the dementors.
- Член од
- 14 мај 2008
- Мислења
- 5.103
- Поени од реакции
- 13.116
Туку мене овој дел не ми е јасен, каков договор треба да потпишеме?![]()
Нешо за неподигање на документите мислам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Туку мене овој дел не ми е јасен, каков договор треба да потпишеме?![]()
Eден дупли е тој.Ова е еден или посебно за секој предмет?
И за упис исто, во потребни документи пишува
2. Уписен дупли лист со 50,00 ден. административна такса (се плаќа на уплатница или преку СМС);
3. Образец за запишување на семестар (УКИМ) со 50,00 ден. административна такса (се плаќа на уплатница или преку СМС);
, а подолу
Потребно е да се внесат таксени марки во противредност од 100 денари (50 за упис на семестар, 50 за изборот на предмети). Оваа таксена марка за образец за упис на семестар (2) е иста со оваа за избор на предмети или?
2. Уписен дупли лист со 50,00 ден. административна такса (се плаќа на уплатница или преку СМС);
3. Образец за запишување на семестар (УКИМ) со 50,00 ден.
Извините за дезинформираноста, но од каде ги наоѓате информациите за заверка на семестар, не гледам да стигнал маил или нешто![]()
да, извадете си слободна пред заверка xD (мада мислам бараат заверен индекс али кој ги ебе, ја иам изаведно слободна и без индекс пошо ми го задржаа у студентски ептен)А линк за договорот нема...
Да прашам, кога ќе запишуваш втор семестар ти останува кај нив индексот некое време, така?
да, извадете си слободна пред заверка xD (мада мислам бараат заверен индекс али кој ги ебе, ја иам изаведно слободна и без индекс пошо ми го задржаа у студентски ептен)
ти е гајле...ретко се дешава да бараат индекс, а моеш и со легитимација или лична карта, нема да ти напраат проблемНе за тоа него да не ми е во студентски, а треба испит да полагам.![]()
ти е гајле...ретко се дешава да бараат индекс, а моеш и со легитимација или лична карта, нема да ти напраат проблем
Вака , дали е можно да се полага само задачи на испит по матеатика1 кај Бакева, т.е од теорија ништо да не непишам,па после следната сесија само теорија да полагам? Знае некој или ке биде најдобро неа да ја прашам..?