- Член од
- 21 март 2012
- Мислења
- 3.277
- Поени од реакции
- 3.055
Јас го слушав овој семестар
ти пратив порака.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас го слушав овој семестар
Јас ја поддржувам приватната комуникација, мене алгоритми ми беше многу осетлива тема... поради нивниот дефектен компајлер 2 саати дебагирав точна задача на колоквиум.Да, приватно договорете се пошто е сигурно е многу интимна работата и не е за во јавност.
Со тој дефектен компајлер цел семестар решивме околу 50 задачиЈас ја поддржувам приватната комуникација, мене алгоритми ми беше многу осетлива тема... поради нивниот дефектен компајлер 2 саати дебагирав точна задача на колоквиум.![]()
Многу ми е мило поради тоа.Со тој дефектен компајлер цел семестар решивме околу 50 задачи![]()
Па добро, не е толку страшно, сега пак е релативно поопуштено отколку пред 10, 15, 20 (и повеќе) години. А тоа дека ќе бидеш цел живот студент, може и на педагошки да ти се случи ако не учиш и ако се заебавашМногу тежок факултет, убаво е да се студира тука ама нејќам "цел" живот да бидам студент![]()
Медицински факултет далеку,далеку полсен од ФИНКИ...Епа затоа инженерството и медицината сегде во светот се барани струки и одлично платени. И ЦЕЛ живот ќе учиш, секоја година оди напред технологијатаза се друго постои кгф (без навреда)
Електраш четврта овде. Не се слагам со ставов ама ич.Медицински факултет далеку,далеку полсен од ФИНКИ...![]()
Зошто? Јас па од лично искуство гледам дека на медицина поминуваат со многу помалку учење отколку на ФИНКИ, сите тестови им се на заокружување, немаат негативни поени, 3 колоквиумски сесии (помалце материјал)...Електраш четврта овде. Не се слагам со ставов ама ич.