Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Првата недела имавте предавања - вежби ? И ве додадоа ли на "курсеви" или LE ?

Првата недела имавте предавања - вежби ? И ве додадоа ли на "курсеви" или LE ?

Првата недела само Трајанов онака објасни што ќе се учи по предметот, зошто ќе ни треба, кажа како се полага и така. На ЛЕ уште ме нема во курсот за Мрежно, само мрежи, мос и бази. И на курсеви го нема предметот.

Абе математика 1 каква е асистентката Александра, на прв поглед така чил-аут ми стои, објаснува, не премногу , но не и премалку. Задачи на колоквиуми и испити се паѓаат од тие шо ке ги вежбаме или репкаат некои рандом..

Абе математика 1 каква е асистентката Александра, на прв поглед така чил-аут ми стои, објаснува, не премногу , но не и премалку. Задачи на колоквиуми и испити се паѓаат од тие шо ке ги вежбаме или репкаат некои рандом..

Земи од копирницата на електро, не знам дали има во таа на финки, решени испитни по математика 1, од бучковска и уште двајца. Пререши ги тие и гајле немаш, од 4 задачи една до две увек се паѓаат од нив.

И повторно петок до 20 часот... Па каде вака бе, а што е најтрагично на прашањето : Дали може да се смени распоредот за студентите кои не се од Скопје и кои сакаат петок да си одат дома порано беше даден одговор : свесни сме дека има и такви студенти, но ве молиме да разберете дека на Факултетот студираат над 3000 студенти и не може на сите да им се погоди распоредот.

Мене ми се интересни коментариве на фб. Пишуваш на страната на ФИНКИ, тие ти велат жалете се на страната на студентски парламент. Таму се жалиш, тие ти пишуваат или дека не е до нив или се заебаваат. Многу јако .

А да полагаш во сабота од 20 часот? :icon_lol: така да ако овој распоред ви е лош, чекајте за колоквиумска да видите каков ќе испадне.

А тек па полагањата на нова година кога ќе дојдат. :icon_lol:

Баш преска гледав во календарот и приметив дека 31 се паѓа во понеделник, и ми текна дека како тргнале со распоредиве ништо чудно некој и тогаш да полага.

Баш преска гледав во календарот и приметив дека 31 се паѓа во понеделник, и ми текна дека како тргнале со распоредиве ништо чудно некој и тогаш да полага.
Јас полагав на 31 преклани :)

Ја лани полагав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom