Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Зошто кога веќе се прави ова онлајн се трча по потписи и за во индекс?
Дај нека се решат за едно, не е само во образованието ова што го прават и со папири и онлајн, претерано глупо е.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дива лига е...срамотаЗошто кога веќе се прави ова онлајн се трча по потписи и за во индекс?Дај нека се решат за едно, не е само во образованието ова што го прават и со папири и онлајн, претерано глупо е.
Ќе презапише предмет, поради тоа што не може да полага без потпис, а од следната година ќе треба да плаќа по илјада денари од потпис, доколку и' фалат. Ова веќе важеше на ФЕИТ, ама на ФИНКИ само оваа година божем пуштаат без да дадеш илјадарка, да завериш семестар.
За да го им поедностават животот на тие што работат во студентски. Звучи глупо? Епа глупо е. Ни јас не можам да заверам семестар, пошто два потписи ми фалат според е-досието, а во индекс ги имам потписите. Иста ситуација.
Муабети би реколТомче Делев за асистент ми се падна визуелно. Слушам многу народ се жали од него, многу тешки задачи давал на колоквиум. Вистина или муабети?
Не се тешки задачите како задачи, ама малку чудно ги поставува, па на крај никој не знае што треба да се прави во задачата. Ама затоа ќе му досадувате, ќе го прашувате да ви објасни што се бара од вас да направите и тоа е тоа - кој учи поминува.Томче Делев за асистент ми се падна визуелно. Слушам многу народ се жали од него, многу тешки задачи давал на колоквиум. Вистина или муабети?
Томче Делев за асистент ми се падна визуелно. Слушам многу народ се жали од него, многу тешки задачи давал на колоквиум. Вистина или муабети?
Некој збор за М. Гушев?
Ќе ми предава Архитектури на компјутери семестаров.
Гушев за мене е најдобриот(во квалитет на предавање ) професор на ПМФ, како што кажаа претходно смирен човек, кој знае ептен добро да објасни со секојдневни примери.Некој збор за М. Гушев?
Ќе ми предава Архитектури на компјутери семестаров.
Што направија овие од ФИНКИ со онлајн библиотеката што толку ја ветуваа лани? И они ко политичките партии да не се, јаки на зборови само!?
Онлајн библиотека? Кога го спомнале тоа?