Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас, и влезен си у групата на фејсбук, шо ќенкашПрашање:
Има ли некој што нема положено математика од ИНФО а што се префрлил сеа на ФИНКИ да ми каже како запишал и кој распоред го гледа за математика?
Пошто на ФИНКИ ја нема таа математика...
Јас, и влезен си у групата на фејсбук, шо ќенкашУтре од 8 или 8и15 иаме, ќе следиме/полагаме “Математика 1“ а ќе ни го важат ко “Математика“.
Радуј се, неаме интеграли![]()
Обожавам кога некој ќе праша со кој смер има највеќе шанси за работа![]()
јас обожавам кога некој ми ги одговара поставените прашања конкретно и прецизно.
На финки имаш на 50-60 страни цел водич, подетално од тоа здравје. Во две реченици не се објаснува, ниту па со водич од 60 страни. Едноставно треба да го пројдеш до некаде факултетот за да добиеш осет. Вака џабе. Сите сме прашувале како тебе дур сме биле средношколци, али сега кога си ги гледаме истите прашања од други, смешни ни делуваат, едноставно немаат одговор прашањата.Срање!
--- надополнето: Oct 1, 2011 5:29 PM ---
И јас да го појаснам прашањето... сакав да прашам со кој смер шо можам да работам оти немам претстава баш ...
Не се нормални... Со кој памет ставаат одбројувач на денови до колоквиум....![]()
Не се нормални... Со кој памет ставаат одбројувач на денови до колоквиум....![]()
Стрес.А што има лошо во тоа?