Утре Дискретна а? Ке биди лудоНа КНИ сум, па еве да ти рецензирам.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Утре Дискретна а? Ке биди лудоНа КНИ сум, па еве да ти рецензирам.
Не е закажан. Некоја недела после колоквиумите ќе биде... По договор...
Веројатно на 25ти, ама неофицијално е. Така кажа професорот, али не се договоривме за официјално.Падна договор, или?
Какви бруцошки иаме ...мх мх))
Уште стои ова поскролајте надоле ако не верувате.Писмениот испит по Калкулус 1 одржан на 11.02.2009 не го положи ниту еден студент. Увид во тетратките 13.02(петок) во 12 часот во каб.9(долна зграда)
Услов за добивање на потпис: Освоени минимум по 10 поени од секој дел
(писмен, теориски и практичен).
Укупно од двата колоквиума треба да имаш по 10 бода по секој дел од колоквиумите, така беше порано, а и не верувам Баки и Смиле да се смениле нешто.Едно прашање за калкулус, не ми е баш јасно околу условот за потпис.
Дали овоа значе дека ако на некој од деловите од прв колоквиум имаш помалку од 10 поени, или уопште не идеш на колоквиум, автоматски ќе мора да го презапишуваш предметот?
Едно прашање за калкулус, не ми е баш јасно околу условот за потпис.
Дали овоа значе дека ако на некој од деловите од прв колоквиум имаш помалку од 10 поени, или уопште не идеш на колоквиум, автоматски ќе мора да го презапишуваш предметот?
Ова за Математика само важи ?Глупости е ова, ако немаш 10 бода од прв колоквиум го презапишуваш предметот![]()
Ова за Математика само важи ?