Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
You know guys, better fuck this. Ќе извршам самоубиство во лето да вежбам математика, во единствено лето пред факултет. Јебеш тоа.
Ќе си чекам Филолошки сепак, да не се главам безвезе само, и да не се преценувам, едно е да ме интересира, друго е ко ќе почнеш да учиш а не ти иде математика пример, ваљда нема да се замрзнува Филолошки.

Твое е да си одлучиш, само треба убаво да размислиш, дали ќе седнеш и ќе учиш како што треба, дали тоа што се учи те интересира, математиките кога се спомнуваат вака звучат тешко, ама со вежбање се се постигнува, барем јас во тоа верувам :D
Сепак, имаш ти време да размислиш, само знај дека е тежок факултетот и во моментов има многу луѓе кои жалат што воопшто се запишале, а има и одреден дел што веќе се откажаа....

Гледам активна ви е темава, па да ве запрашам...
Дали некој има некакви материјали на темата “ Начини на адресирање„
Ако би можел/а да ми прати нешто тука или пп би било too cool :ROFLMAO:

Да не знае некој како беше прогамата која пресметува струи од електрично коло.. ни спомна нешто проф по електро-техника ама сум ја заборавил..
и линк од некоја добра, и бесплатна верзија на wolfram mathematica :D , симнав нешто од торенти ама не е целосна... ако има некој воопшто шо си го симнал програмчево

You know guys, better fuck this. Ќе извршам самоубиство во лето да вежбам математика, во единствено лето пред факултет. Јебеш тоа.
Ќе си чекам Филолошки сепак, да не се главам безвезе само, и да не се преценувам, едно е да ме интересира, друго е ко ќе почнеш да учиш а не ти иде математика пример, ваљда нема да се замрзнува Филолошки.

Да, ама па и друго е да учиш нешто што не те интересира. Been there,done that. Ќе си се измачуваш само. Вака ќе си седниш цела вечер, музичето пушти си и решаваааајј само. Чил, немаш 500 страни за бубање напамет.

Да, ама па и друго е да учиш нешто што не те интересира. Been there,done that. Ќе си се измачуваш само. Вака ќе си седниш цела вечер, музичето пушти си и решаваааајј само. Чил, немаш 500 страни за бубање напамет.
Ме интересира и Филолошки, впрочем Филолошки отсекогаш ми бил прв пик, ама проблемот е во тоа што слушнав дека ќе ја замрзнувале катедрата за Англиски јазик и книжевност.

Ме интересира и Филолошки, впрочем Филолошки отсекогаш ми бил прв пик, ама проблемот е во тоа што слушнав дека ќе ја замрзнувале катедрата за Англиски јазик и книжевност.

Епа тоа е веќе друго. Не ми се верува дека ќе ја затворат катедрата, секоја година се шират такви дезинформации. Да не забегуваме од темата, ти кажавме се што имавме, сега твое е да се оддлучиш.

Гледам активна ви е темава, па да ве запрашам...
Дали некој има некакви материјали на темата “ Начини на адресирање„
Ако би можел/а да ми прати нешто тука или пп би било too cool :ROFLMAO:

Какво адресирање точно? Има адресирање на инструкции кај процесор(асемблерско), интернет DNS адресирање и еден куп други. Кажи какво ти треба?

Какво адресирање точно? Има адресирање на инструкции кај процесор(асемблерско), интернет DNS адресирање и еден куп други. Кажи какво ти треба?
Општо така ми се вика темата, но при тоа што го имам за сега изучено би требало да биде за Процесор зашто само за тоа имам учено :)

Општо така ми се вика темата, но при тоа што го имам за сега изучено би требало да биде за Процесор зашто само за тоа имам учено :)

Ова ми се наоѓа во компјутер за процесорско адресирање:

Attachments

Некој да не ја има оваа книга: Calculus 7th edition, Howard Anton

me interesira shto ako ne dobijam potpis ? shto se slucuva ponatamu ? inace sum prva godina mrezni tehnologii ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom