Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Соња и Мишев ќе го држат предметот, но за прв пат годинава. Што ми имаат кажувано знам дека се добра комбинација. Запишав два нивни предмета семестаров.Мислења за:
Тојтовска Билјана - Дискретна математика и
Филипоска Соња - Основи на сајбер безбедност?
Ја лани слушав кај Ивица и предавања и вежби, доста добро објаснува, плус се задржува доста на битните работи значи добро го поминува материјалот. Ја поминав без мака што слушав кај него и лабораториските лани ми се свиѓа тоа што ги сменија, гледај тоа значи 2 саати неделно одвој си пред лабораториски да го пројдеш материјалот и плус таму што ќе решаваш, мислам дека без гајле ќе го поминеш предметот.Мослење некој кој е најдобар проф. објектно? Го презапишав и има ли некој проф/асистент каде што подобро ќе поминам и полесно?
Од пред 3 години, Маџаров имаше одличен пристап, за другиве не знам. Јас би ти препорачал кај него. Тој дури и кодираше на часот, за разлика од останатиот кадар.Мослење некој кој е најдобар проф. објектно? Го презапишав и има ли некој проф/асистент каде што подобро ќе поминам и полесно?
Зависи на кое ниво си запознаен со програмирањето, до кој степен ти е развиена логиката и ги сфаќаш работата.Мослење некој кој е најдобар проф. објектно? Го презапишав и има ли некој проф/асистент каде што подобро ќе поминам и полесно?
Оперативни системи ти е ист материјал кај сите, сеедно кај кој ќе слушаш, јас првите неколку предавања одев и после си учев дома само и без проблем положив теорија. Кај Ѓорѓевиќ е ист материјалот како кај Маџаров, а вториот подобро објаснува. Исто и за софтверско инженерство немаш голема потреба од одење на предавања, ама доколку веќе одиш, оди кај Маџаров, кажува интересни работи.Димитрова д-р Весна - Оперативни Системи
Ѓорѓевиќ д-р Дејан - Софтверско Иненерство
мислења ?
За асистент би ти препорачала да одиш кај Стојменски. На предавања не одев, туку само кај него на вежби и без проблем го положив предметот.Мослење некој кој е најдобар проф. објектно? Го презапишав и има ли некој проф/асистент каде што подобро ќе поминам и полесно?
c++ е во објектноКој програмски јазик се изучува на Објектно ориентирано програмирање C++ или Java ? Можеби за некого ќе звучи чудно но не сум зборувал со никој до сега за ова прашање, на официјалната страна од Финки видов дека има литература од C++ и Java ( Литература од која наводно ќе се одржуваат предавањата ).![]()
По други предмети знам дека резултати чекаат со месеци кај него...Но за Оперативни, теорија на courses се полага така да резултати ќе имаш после полагањето откако ќе заврши терминот за полагање. За предавања не знам како предава, можеш да одиш кај кого сакаш на предавања.Етест на courses.[DOUBLEPOST=1550344833][/DOUBLEPOST]Боро Јакимовски за Оперативни? Кој му бил асистент лани и идкуства со човекот?
А како оценува? Строг е или пушта по некој поен?По други предмети знам дека резултати чекаат со месеци кај него...Но за Оперативни, теорија на courses се полага така да резултати ќе имаш после полагањето откако ќе заврши терминот за полагање. За предавања не знам како предава, можеш да одиш кај кого сакаш на предавања.