Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Се зависи од професорот и асистенот колку имаат обврски и желба за побрзо да ги прегледаат.

Иначе математика имам 37 од 40 поени, а за другиве предмети чекаме уште.

Ама од усниот дел имаш 1, што значи дека си препишувал! Срам да ти е!

:icon_lol:

Ама од усниот дел имаш 1, што значи дека си препишувал! Срам да ти е!

:icon_lol:
Да бе тоа ми го рече денес :nesum: Валјда нема да треба да преполагам?

Значи уште еден доказ на нивната организираност.Како може да има само за една паралелка резултати??

Значи секоја паралелка си е сама за себе, сите си имаат различен професор, асистенти исто така и сите асистенти прегледуваачт азлично некои побргу некои подоцна, така да не очекувај за сите паралелки резултатите да бидат истоврмено да се објавени, откако ќе ги прегледаат асистентите резултатите ги разгледуваат професорите па дури потоа се објавува, што значи ако асистентот е подготвен уште денес да ги објави резултатите тоа нема да го направи додека не добие дозвола од проф, кај проф. што предаваат во втора,трета год. резултати ќе ви објават дури пред втор колоквиум.

Јас математика сум 40(колоквиум) со 21(усно). КОлку ќе ми требаат за да го положам вториот ?? Да не испадне работава сум положил ама исто ко да не сум положил :kesa: Ај некој ако знае нека пише

Ауау, и колегата Јане е некој феномен, задачи партали, теорија 0 :pos:
Не сфатив во кој контекс го кажа ова, али не гледам ништо чудно и смешно да знаеш задачи да решаваш, а да незнаеш теорија. Едноставно не седнав да ги набубам дефинициите и теоремите како што треба.

Не сфатив во кој контекс го кажа ова, али не гледам ништо чудно и смешно да знаеш задачи да решаваш, а да незнаеш теорија. Едноставно не седнав да ги набубам дефинициите и теоремите како што треба.

Ја продолжив шегата на Тони, ништо страшно и мене ми се деси слично :)

Ете кој е Г си има и резултати по ОЕ. Чиарс :)

А има ли на нет негде резултати?

Слушам некои муабети демек петок ќе бил неработен ден. Знае некој нешто за ова?

Слушам некои муабети демек петок ќе бил неработен ден. Знае некој нешто за ова?
Пааа бидејќи ФЕИТ се коси со сите владини закони, и ИЧ кур не ги заболе за садење дрва (пошто ова е факултет за технологија, а не за биологија...), би рекол дека ќе се работи. :pos:

Ми рекоа дека на порталот имало резултати, ама јас кога ќе се логирам последна информација на порталот е Ruby on rails и има информации од април и јуни. Да не знаете зошто е тоа така? :uvo::nesum:

А иначе денот на дрвото е во среда и незнам зошто петок би бил неработен.

Имаш од левата страна "Курсеви". Стегни таму и ќе се снајдиш :helou:

Празно е кај курсеви, незнам што е работава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom