Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ТК е најтежок смер на електро??? Јас догодина планирам да се запишам на ЕРПС, па викаат дека тој бил најтежок (дај боже да не е).
иди побарај оцена кај Лошкоска или кај Ѓорѓевиќ и кажи му СТРУКТУРНО па види како ќе поминеш и дали има везе после тоа ќе ми кажеш![]()
![]()
Па затоа што ја сакам електрониката, би ошол на овој смер. Секој си има свое мислење. ПоззАбе сите викаат различно.Зависи на кој што му иде.Пр на ЕРПС имаш доста математики,електроакустика,основи на електроника.Ако ме прашаш мене јас некогаш не би отишол на ЕРПС,затоа што цело време се ебаваш со чиста ниска струја,дигитална,аналогна електротехника,микропроцесорска итн.Мене тоа не ми се учи и не ми лежи и ти кажувам за мене.Нај флексибилен смер ти е КСИА.Имаш програмирања,хардвер,нешто од ТК.Види си ти што ти лежи па запиши се на тоа.
Па затоа што ја сакам електрониката, би ошол на овој смер. Секој си има свое мислење. Позз
А сфати дека...????I jas sakav elektronika edno vreme, dur ne sfativ sto e ustvari elektronika![]()
А сфати дека...????
Не е све така забавно и убоо....во електрониката....
или со други зборови .... глава боли ....
мноооогууу зезнатооооо...
мнооогууууу материјаллллл
многууу строги професориииии
многу електротехника=струи напони и слично...:helou:
за крај Марсоооооооо.....![]()
Ajde ajde, ke bide bolje slednata godina....ili slednata...Паднав Основи на електротехника ,, сосема очекувано.
![]()
Со другите што направи?? Ако не е тајна.Паднав Основи на електротехника ,, сосема очекувано.
![]()
Ти на кој смер си?? Препорачуваш да се запишам на ЕРПС без разлика на тоа што е најтежок, т.е. дали ќе ми се исплати маката (ако го завршам)??
Со другите што направи?? Ако не е тајна.
Ти на кој смер си?? Препорачуваш да се запишам на ЕРПС без разлика на тоа што е најтежок, т.е. дали ќе ми се исплати маката (ако го завршам)??
Со другите што направи?? Ако не е тајна.