- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.687
- Поени од реакции
- 4.169
Јасно, немав прочитано претходно зошто му треба сетаповтоа е гејминг процесор

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јасно, немав прочитано претходно зошто му треба сетаповтоа е гејминг процесор
Прегледај го приврзокот 388497Никаде неможам да најдам ваков полнач за лаптоп, помош?
Жалење ....Сакам да земам втори монитор, претежно за работа. Би го користел за гејминг од PS4 и филмови. Изборот ми спадна на овие два:
Acer Vero V227QBbiv - 60€
Acer Nitro VG220Qhbmiix - 100€
Гуглнете ги за да видите спецификации.
Значи нема голема разлика меѓу двата монитори освен refresh rate (75/100) и (4ms/1ms).
Пресудна за сега ми е цената, првиот го најдов на намаление и не знам колку се исплаќа да додавам +40€.
Дајте луѓе препорачајте некое micro-ATX куќиште кое ќе биде пристојно за на биро, ќе има добра вентилација, и нема да кошта колку еден бубрег?
Друже, кога реков микро-АТХ мислев на micro па дури и ITX…
Верувам дека за парите е топ…Прегледај го приврзокот 389904
Momentano najdobroto vo Deutschland za mali pari.Cel PC so soludni performansi.
Ti go kupuva nekoj od Amazon i ti go prajca pi Avtobus.
Пребираш и ти сега . Собери асално пари и пушти нозе слободно . Земи асално ако земаш . Ќе ти фали после нешто и пак ќе се крпиш . Еднаш плати скапо и не се замарај. Имаш конфигурација половни од 15-20к асални.Ама ми треба малку појак, поуниверзален компјутер, што освен работа ќе може и некоја игра да сврти (хинтiablo IV
)
Togash edno od ovie odberi.Верувам дека за парите е топ…
Ама ми треба малку појак, поуниверзален компјутер, што освен работа ќе може и некоја игра да сврти (хинт Diablo IV)
А да ми стои на бирото без проблем , и тоа understated, без светла од рингишпил…
Има Dell такви ствари, али за 50% од таа цена ја ќе направам 50% појак компјутер…
П.С. и нејќам олл н уан, ако е за така имам лаптоп…
Low budget Gaming PC: H81, Core i7 4790, 16GB DDR3-1866, GTX 1060 6GB, 240GB SSD + 500GB HDD - 18.500 ден.Верувам дека за парите е топ…
Ама ми треба малку појак, поуниверзален компјутер, што освен работа ќе може и некоја игра да сврти (хинт Diablo IV)
А да ми стои на бирото без проблем , и тоа understated, без светла од рингишпил…
Има Dell такви ствари, али за 50% од таа цена ја ќе направам 50% појак компјутер…
П.С. и нејќам олл н уан, ако е за така имам лаптоп…
Пребираш и ти сега . Собери асално пари и пушти нозе слободно . Земи асално ако земаш . Ќе ти фали после нешто и пак ќе се крпиш . Еднаш плати скапо и не се замарај. Имаш конфигурација половни од 15-20к асални.