Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
HELP
Како може преку мобилен без да се логирам на ФБ, да пратам порака во inbox на пријател. Порано на страната на Т-Мобиле МК даваа некои кодови ама не ги имам запамтено. Пр. за додавање пријател add и името на пријателот.
И дали Т-Мобиле наплаќа за оваа што ти стигнуваат пораките на мобилен како SMS?

Се логирам на фејс и ми кажува дека заради безбедносни причини дека треба да го верифицирам акоунтот со препознавање на слики од моите пријатели.После тоа откако нема да погодам точно на сите тие „глупости„ ми исфрла оваа порака..

“No verification methods are currently available. Please come back later“.

Ова трае веќе една недела.Гледав нешто на нет,као поради безбедносни причини и као го активирале акоунтот после краток период,но кај мене ова веќе трае.

Хелп ако некој има поим како се решава ова срање.
Pa pogodi gi be brat, stom ti se u frends bi trebalo da gi znaes?

Sent from my ST25i using Tapatalk 2

Pa pogodi gi be brat, stom ti se u frends bi trebalo da gi znaes?

Sent from my ST25i using Tapatalk 2

Брат...не е тоа проблем,проблем е што се тагнувани некои зезнати фотки (мемиња и слично)а имам такви френдови со невозможни тагувања и фотки...невозможно е.Еден да погрешиш џаба се.

викни некој другар со кој имате најмногу заеднички пријатели и гледај од кај него и гаѓај.. :D

Sakam da ve prasham neshto vo vrska so facebook... Ednash si ja zaboraviv lozinkata na fb, i taka povekje pati probubav da se najavam. Ne uspeav. Mi dade edno kako da vnesam nova email adresa. Sega istoto sakam da go napravam za drug facebook profil ( ne za mojot ) ali ne mi go dava toa za nova email adresa. Znae li nekoj kako moze da dodadam nova email adresa, a pritoa da ne sum najavena ( znaci kako prviot pat ) ?

имам креирано фб апликација, може ли некој да ми каже како да ја поставам на мојата фан фб страница(во нов таб) ? :)

Кога ми е оклучен разговорот, дали постои опција да направам за некој пријатели да сум оффлајн ...оти стварно од некој досади ,ми се гади да си го оклучам чатот :mad:

Кога ми е оклучен разговорот, дали постои опција да направам за некој пријатели да сум оффлајн ...оти стварно од некој досади ,ми се гади да си го оклучам чатот :mad:

Отвори го четот
Кликни на пријателот за кој сакаш да си офлајн
Оди во options, и тука имаш една опција "Затвори го разговорот за Х" :)

Да прикачиш слика у албум, али да не ја објавиш ///Како се прави тоа ?

дали може да се вратат избришаните пораки ?

Имам проблем, знам дека е можно да е вирус али незнам дали е до компјутерот или до ФБто. Мислам дека е до ФБто зашто само на мојот профил се дешава ова, а кога го користи брат ми компјутеров или мајка ми не им се случува истото.

Од пред 1-2 месеци почна да ми излага на wall нешто вакво
Search Friends Free >>tinyurl.com/xxxxxxxxxxxxxxxx

Искача кај мене на wall и кај други random пријатели истово им искача. Мислам дека е до ФБ, знае некој како да го средам да не ми се покажува веќе ова?

едитирано од мод - сменет линк да не оди до малициозна содржина ob1

Смени си го пасвордот, ќе ти биде ОК, преку некоја апликација од ФБ, профилот ти е хакиран на некој начин

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom